Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa te intelegi cu parintii zodiacului

La varsta adolescentei si a tineretii, destul de multi copii ajung in conflict cu parintii lor din cauza viziunilor diferite asupra vietii si a nevoii crescute de independenta a adolescentului. In functie de zodia parintelui poti aborda lucrurile astfel incat sa ajungi la un numitor comun cu parintele tau.

Care este lucrul cu care te poate agasa:

Acest parinte este adesea inchis in sine si incapatanat, nemultumit pentru diverse lucruri marunte din viata sa personala.

Cum sa te intelegi cu acest parinte:

Evita sa incerci sa iti minti parintele din zodia Taur sau sa incerci tactici de manipulare, caci vei ajunge la un conflict puternic. Cere-ti iertare daca ai gresit cu ceva.

Relatie parinte-adolescent / tanar:

Conflicte puternice pot sa apara intre parintele din zodia Taur si copilul din zodia Leu, Gemeni, Scorpion, Varsator. Copii nascuti in zodiile Berbec, Balanta, Sagetator vor avea putine afinitati cu parintele lor, insa nu vor exista conflicte mari. Copiii nascuti in zodiile Taur, Rac, Fecioara, Capricorn si Pesti se inteleg foarte bine cu parintele Taur pe tot parcursul vietii lor.

Ce poti sa apreciezi la un parinte din zodia Gemeni:

Are mereu un sfat inteligent in orice situatie te-ai afla si daca este nevoie isi foloseste puterea financiara si sociala pentru a te ajuta.

Care este lucrul cu care te poate agasa:

Are cateva idei personale pe care va incerca sa ti le dea mai departe. Uneori poti avea impresia ca nu iti acorda suficienta atentie.

Cum sa te intelegi cu acest parinte:

Atrage-i atentia cand ai o nevoie personala caci va fi gata sa te ajute. Dezvolta-ti simtul umorului.

Relatie parinte-adolescent / tanar:

Conflicte puternice pot sa apara intre parintele din zodia Gemeni si copilul din zodia Rac, Sagetator, Fecioara, Pesti. Copii nascuti in zodiile Scorpion, Capricorn, Taur vor avea putine afinitati cu parintele lor, insa nu vor exista conflicte mari. Copiii nascuti in zodiile Leu, Berbec, Balanta, Gemeni si Varsator se inteleg foarte bine cu parintele Gemeni pe tot parcursul vietii lor.

Ce poti sa apreciezi la un parinte din zodia Rac:

Acest parinte este loial, dedicat familie si atent la nevoile tale personale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc