Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa te intelegi cu parintii zodiacului

La varsta adolescentei si a tineretii, destul de multi copii ajung in conflict cu parintii lor din cauza viziunilor diferite asupra vietii si a nevoii crescute de independenta a adolescentului. In functie de zodia parintelui poti aborda lucrurile astfel incat sa ajungi la un numitor comun cu parintele tau.

Priveste partea buna a sugestiilor acestui parinte, deoarece te pregateste pentru viata.

Relatie parinte-adolescent / tanar:

Conflicte puternice pot sa apara intre parintele din zodia Fecioara si copilul din zodia Gemeni, Sagetator, Balanta, Pesti. Copii nascuti in zodiile Leu, Berbec, Varsator vor avea putine afinitati cu parintele lor, insa nu vor exista conflicte mari. Copiii nascuti in zodiile Fecioara, Taur, Capricorn, Rac, Scorpin se inteleg foarte bine cu parintele Fecioara pe tot parcursul vietii lor.

Ce poti sa apreciezi la un parinte din zodia Balanta:

Corectitudinea fata de cei din jur precum si fata de tine, precum si sinceritatea cu care iti vorbeste.

Care este lucrul cu care te poate agasa:

Langa parintele tau din zodia Balanta te maturizezi repede deoarece vede uneori lucrurile prea grav, prea serios, isi face prea des griji.

Cum sa te intelegi cu acest parinte:

Ofera-i afectiune, mici cadouri si suprize de ziua lui si vei vedea cum parintele tau din zodia Balanta devine mult mai vesel si mai conciliant.

Relatie parinte-adolescent / tanar:

Conflicte puternice pot sa apara intre parintele din zodia Balanta si copilul din zodia Rac, Sagetator, Fecioara, Pesti. Copii nascuti in zodiile Scorpion, Capricorn, Taur vor avea putine afinitati cu parintele lor, insa nu vor exista conflicte mari. Copiii nascuti in zodiile Leu, Berbec, Balanta, Gemeni si Varsator se inteleg foarte bine cu parintele Balanta pe tot parcursul vietii lor.

Ce poti sa apreciezi la un parinte din zodia Scorpion:

Dedicatia pe care o are fata de munca sa si fata de familie, deoarece orice s-ar intampla nu isi paraseste familia.

Care este lucrul cu care te poate agasa:

Parintele tau are o capacitate foarte buna de a te citi, de a-ti afla secretele si uneori incearca sa te manipuleze emotional pentru a acepta o idee de a sa.

Cum sa te intelegi cu acest parinte:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc