Setari Cookie-uri

Horoscop: Cum influenteaza luna plina semnele astrologice

Luna plina este responsabila pentru pornirile negative ale nativilor. Afla ce efecte are asupra semnului tau!

Se spune ca aceasta faza a lunii predispune la tensiuni si nemultumiri. Afla cum afecteaza comportamentul zodiei tale:

Berbec

Luna plina exercita o influenta negativa asupra nativilor din Zodia Berbec. Le amplifica starea de nervozitate si sunt mai agitati decat de obicei. Persoanele nascute sub acest semn sunt ambitioase si lupta negresit pentru a-si atinge scopul. Aceste porniri capata o intensitate mai mare. De asemenea, aceasta faza a lunii poate fi responsabila pentru migrene si indispozitie.

Taur

Nativii din zodia Taur au mai multa energie cand este luna plina. De obicei aproba situatiile pasnice si nu le place sa iasa prea tare in evidenta, dar aceasta faza a lunii le amplifica nemultumirile. Sunt mai receptivi la stimulii din jur si sunt dispusi sa isi asume riscuri. Asimileaza mai repede informatiile primite dar asta nu inseamna ca vor lua cele mai bune decizii.

Citește și:

horoscop luna plina sursa foto: shutterstock.com

Gemeni

Gemenii sunt persoane duale, foarte comunicative. Se declara prieteni de nadejde, insa intotdeauna pun pe primul plan propriile interese. Vesnic nemultumiti, devin mai agitati cand este luna plina. Totodata, aceasta faza le amplifica emotiile si nativii sunt mai sensibili. Sentimentalismul nu le este caracteristic frecvent, dar isi face simtita prezenta in semnul lor.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc