Setari Cookie-uri

Horoscop: Cum influenteaza luna plina semnele astrologice

Luna plina este responsabila pentru pornirile negative ale nativilor. Afla ce efecte are asupra semnului tau!

Balanta

Luna plina amplifica persoanelor din zodia Balanta nerabdarea si posesivitatea. In general pasnici si binevoitori, isi schimba dispozitia si nu mai accepta cu usurinta pareri contradictorii. Se simt imediat lezati de orice afirmatie si daca sunt atacati, apeleaza imediat la santajul emotional. Este momentul prielnic pntru a se victimiza. Pe langa psihic si sanatatea le este afectata in aceasta perioada. Nativii se simt mai obositi si pot avea problem cu stomacul.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion sunt predispusi la stari depresive si insomnie cand este luna plina. Recunoscuti pentru caracterul misterios, nu reusesc sa-si tempereze la fel de bine emotiile si tind sa fie extrem de irascibili. Sunt afectati puternic de orice critica si au impresia ca toata lumea s-a intors impotriva lor. Daca se iveste vreo cearta, cu siguranta au ocazia sa-si verse toate nemultumirile printr-o ploaie de reprosuri.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Sagetator

Persoanele nascute in zodia Sagetator sunt recunoscute pentru generozitatea de care dau dovada. Luna plina le amplifica dorinta de a face bine pana la fanatism. Uita de propriile interese si daca sunt refuzati se simt marginalizati. Aceasta perioada le accentueaza starile de melancolie, de aceea manifesta o sensibilitate crescuta. Cauta explicatii pentru orice argument si sunt foarte incapatanati.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc