Setari Cookie-uri

Horoscop: Cum influenteaza luna plina semnele astrologice

Luna plina este responsabila pentru pornirile negative ale nativilor. Afla ce efecte are asupra semnului tau!

Rac

Racii sunt in general tacuti, dar nu mai reusesc sa isi controleze la fel de bine reactiile cand este luna plina. In aceasta perioada sunt predispusi la certuri deoarece echilibrul psihic le este usor afectat. Tin foarte mult la securitatea lor si a persoanelor apropiate, asadar luna plina le accentueaza teama si dorinta de a se simti protejati. Nici durerile de cap sau starile de oboseala nu sunt excluse in aceasta perioada.

Leu

Nativii din zodia Leu sunt foarte activi cand este luna plina. Devin mai generosi si totodata mai preocupati pentru imaginea lor. Asadar, vanitatea si dorinta de a fi in centrul atentiei le acapareaza prioritatile. Se simt mai puternici ca niciodata si nimeni nu le poate sfarma increderea in propriile forte. Incapatanarea sporita nu prevesteste intalmpari favorabile in viata lor.

Horoscop Luna Plina
sursa foto: shutterstock.com

Citește și:

Fecioara

Preponderent, nativii din zodia Fecioara sunt afectati intr-un mod negativ de luna plina. Au o stare psihica incomoda si nimic nu le este pe plac. Sunt mai emotivi si sunt sensibilizati imediat de mediul exterior. Daca ar putea si-ar dori sa fie in mai multe locuri in acelasi timp. Se simt neputinciosi daca nu pot sa acorde ajutorul celor aflati in dificultate. Se enerveaza repede si nu accepta la randul lor compasiunea celorlalti.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc