Setari Cookie-uri

Zodiacul cuplului in luna noiembrie

Descopera previziunile astrale pentru luna aceasta.

Rac

Zodiacul cuplului in luna noiembrie prevesteste vesti bune la inceput de luna. Primesti noutati care te vor bucura dar asta nu inseamna ca totul este roz. Se anunta si soare si nori in relatia ta. Daca iti doresti sa cunosti o persoana noua este momentul oportun pentru noi cuceriri. Nu rata sansele care se ivesc, deoarece ai multe oportunitati in favoarea ta. Renunta la timiditate si inarmeaza-te cu mai mult curaj. Dovedeste ca stii ce vrei si o sa obtii ceea ce meriti.

sursa foto: shutterstock.com

Leu

Cand ai o idee trebuie sa o sustii pana la capat. Invata sa iti aperi punctele de vedere dar sa si asculti cand este necesar. Graba ar putea sa iti aduca multe neplaceri in luna noiembrie. Nu ezita sa iti ceri scuze cand gresesti, deoarece regretele tardive nu isi mai au rostul. Prima jumatate a lunii este marcata de tensiuni dar situatia se va imbunatati incepand cu data de 20 noiembrie. Trebuie sa accepti ca nu ai intotdeauna dreptate. Majoritatea disputelor au ca motiv principal incapatanarea.

Citește și:

Fecioara

Conjuncturile astrale te favorizeaza, asadar noiembrie se anunta a fi o luna pe placul tau. Planuri de viitor au sanse mari sa prinda contur, in special spre sfarsitul lunii. E rost de discutii si de intalniri speciale. Ai ocazia sa petreci momente frumoase alaturi de persoana iubita, asadar profita din plin de tot ce ai. Nu exagera cu posesivitatea si o sa te feresti de discutii inutile.

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc