Setari Cookie-uri

Zodiacul cuplului in luna noiembrie

Descopera previziunile astrale pentru luna aceasta.

Balanta

Anumite schimbari te surprind pe picior gresit. Nu este totul asa de negru precum pare, de aceea trebuie sa iti pastrezi calmul. Zilele insorite vor veni inapoi, tebuie doar sa ai rabdare. Daca ai trecut printr-o perioada tensionata acum este momentul sa te bucuri de ce va urma. Astrele anunta momente frumoase incepand cu data de 12 noiembrie, asadar fii optimista. Inlatura-ti gandurile negative si totul va iesi asa cum speri.

sursa foto: shutterstock.com

Scorpion

Zodiacul cuplului in luna noiembrie anunta foarte multa actiune. Vei avea partea de ceea ce iti doresti, trebuie doar sa ai rabdare. Linistea incepe sa se astearna treptat si in viata ta sentimentala. Ai ocazia sa iti lamuresti dubii si sa primesti raspunsurile pe care le doresti. Prima jumatate este pe placul tau si va fi presarata cu intalniri romantice si promisiuni marete. Lasa totul sa vina de la sine si nu incerca sa anticipezi nimic.

Citește și:

Sagetator

Daca ceva nu iti e pe plac trebuie sa vorbesti. Vrei schimbari importante dar nu faci miscarile potrivite ca sa obtii ce vrei. Zodiacul cuplului este incert pentru semnul tau astrologic. Relatiile aflate in dificultate vor avea si mai mult de suferit, de aceea trebuie tratat totul cu prudenta si raspundere. Loialitatea este foarte importanta. Tine-te de cuvant si o sa iesi in avantaj. Nu ai de ce sa te temi daca stii ca nu ai nimic de ascuns, dimpotriva sustine-ti cu tarie punctul de vedere.

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc