Setari Cookie-uri

Zodiacul cuplului in luna noiembrie

Descopera previziunile astrale pentru luna aceasta.

Capricorn

Zodiacul cuplului iti aduce schimbari in primele zile ale lui noiembrie. Constati ca anumite planuri isi schimba directia stabilita si nu mai stii pe cine sa crezi. Nu incerca sa te opui si obisnuieste-te cu ideea. Incearca sa privesti si partea plina a paharului. Cele mai recente evenimente iti vor reimprospata viata sentimentala. Sfarsitul lunii te surprinde inr-o atmosfera pasionala si romantica. Asadar, nu este totul asa de sumbru pe cat pare.

sursa foto: shutterstock.com

Varsator

Atragi privirile ca un magnet in luna noiembrie. Se intrevede foarte multa distractie in viata ta: aventuri si petreceri presarate cu momente fierbinti. Esti indragostita si profita din plin de fiecare clipa petrecuta alturi de persoana iubita. Vesti bune se intrevad si pentru nativii aflati in cautarea sufletului pereche. O intalnire banala se poate transforma intr-o legatura de durata.

Citește și:

Pesti

Nativii zodiei Pesti isi fac planuri mai pentru aceasta luna. Au un tonus excelent si Cupidon este de partea lor pana spre sfarsitul lui noiembrie. Momentele pasionale, pline de tandrete nu vor lispi din peisaj. Asadar, acum este momentul perfect pentru recucerirea sufletului pereche, sau de ce nu, pentru a porni in cautarea lui. In aceasta luna Pestii au au toate sansele sa se indragosteasca la prima vedere.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc