Setari Cookie-uri

Numerologie: Semnificatiile numerelor norocoase sau fatidice

Descopera tainele numerelor magice!

Numarul 4

Numar fatidic in cultura chineza deorece este omofon cu “si” care inseamna moarte. Coincidenta sau nu, in Europa cifra 13 (1+3=4) este considerata ghinionista.

Zodie guvernata: Fecioara, Taur

Element primordial: pamant

Caracteristica: puterea

Protectori spirituali: Domniile. Zadkiel este cel care conduce ceata Domniilor. In slujba lor cade distribuirea puterii lumesti.

Dupa cum arata si protectorii spirituali, numarul 4 este simbolul puterii si al renasterii. Poate fi considerat insa si un semn al echilibrului.

Cei nascuti sub numarul 4 sunt muncitori si loiali dar si foarte ambitiosi. Sunt inzestrati de la natura cu mult bun simt, au o inteligenta nativa aparte si stiu sa priveasca viata dintr-un unghi practic.

Nu iau niciodata decizii pripite dar atunci cand se hotarasc asupra unui lucru, vor face tot posibilul sa mearga pana la capat. Se adapteaza repede situatiilor dificile si invata din greseli. Nu au foarte multi prieteni pentru ca ii selecteaza atent insa ii vor pastra pentru tot restul vietii.

Citește și:

Numarul 5


Numar benefic

Zodie guvernata: Berbec

Element primordial: foc

Caracteristica: forta


Protectori spirituali:
Virtutile. Ceata Virtutilor trimite pe pamant setea de cunoastera si releva oamenilor Puterea Divina cu ajutorul stiintei.

Potrivit valorilor pitagoreice, numarul 5 simbolizeaza perfectiunea. Cele 4 simturi umane sunt stapanite de al cincilea “simt”, cel intelectual, 5 la numar erau planetele antice ( Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn).

Trasatura care domina in caracterul oamenilor nascuti sub numarul 5 este forta lor launtrica. Aceasta ii impinge peste toate obstacolele iar atunci cand isi doresc ceva, sunt la fel de neopriti ca fortele naturale.
Le plac aventurile, noul in general, si experientele din care pot trage invataturi pretioase.

Multi dintre ei au inclinatie catre cultura si spiritualitate.

Citește și:

Numarul 6


Numar fatidic
.

Numarul Bestiei este format din trei de 6 desi anumiti teologi sustin ca numarul corect este 616. In Apocalispa dupa Ioan exista de fapt doua Bestii.Prima este cea iesita din mare, cu 7 capete si 10 coarne. Cealalta arata ca un miel dar vorbeste ca un dragon.

Istoricii insa cred ca 666 este un “cod” pentru imparatul roman Nero, in timpul caruia a fost scrisa Apocalipsa. Acesta este recunoscut pentru crimele odioase savarsite asupra primilor crestini. Nero avea obiceiul sa ii arunce in arene alaturi de animale salbatice sau sa-i arda de vii.


Zodie guvernata
: Gemeni


Element primordial:
apa


Caracteristica
: pacifism

Protectori spirituali: Stapanii. Ceata lor sta la granita dintre Cer si Pamant. Ei sunt responsabili cu viata si moartea.

Oamenii care au destinul guvernat de acest numar sunt placuti la infatisare si au capacitatea de a atrage mereu atentia asupra lor. Au charisma si stiu cum sa capete increderea celor din jur. De asemenea, stiu sa fie obiectivi si ii asculta pe cei din jurul lor cu multa rabdare, atunci cand acestia simt nevoia sa-si deschida inimile.

Citește și:

Atunci cand apare un conflict, ceilalti oameni apeleaza la judecata limpede si deschiderea catre compromisuri a celor nascuti sub numarul 6.

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc