Setari Cookie-uri

Numerologie: Semnificatiile numerelor norocoase sau fatidice

Descopera tainele numerelor magice!

Numerologia si astrologia sunt doua ramuri care sunt bine conectate intre ele si se completeaza reciproc. Impreuna ofera un instrument complex pentru a intrezari, daca nu viitorul, macar calea pe care un om o urmeaza in viata.

Va prezentam mai jos numerele care guverneaza fiecare zodie dar si motivele pentru care acestea sunt considerate purtatoare de noroc sau din contra, de ghinion. Bineinteles, explicatiile difera de la cultura la cultura in functie de specificitatile fiecareia.

Ca sa iti afli numarul destinului, aduna data nasterii ca in exemplul de mai jos

Data nasterii: 11.02.1986
Numarul destinului: 1+1+0+2+1+9+8+6=28
2+8=10
1+0=1
Deci numarul destinului este 1.

Numarul 1

Numar benefic

Zodie guvernata: Leu, Capricorn

Element primordial: focul

Caracteristica: individualismul

Protectori spirituali: serafimii. In ierarhia divina, serafimii sunt considerati “cei iubiti” pentru ca se afla cel mai aproape de Dumnezeu.

Citește și:

1 este inceputul, simbolul creatiei si al potentei. Este simbolul universalului, al originii si al fortei. Oamenii nascuti sub acest numar sunt conducatori innascuti, individualisti si au mare putere de convingere. Rareori au complexe de inferioritate. Din contra, pot dezvolta uneori suparatorul obicei de a trata oamenii de sus.

Sunt rebeli si nu suporta autoritatea. Se revolta impotriva tuturor formelor de dominatie si niciodata nu accepta esecul. Pe de cealalta parte, ei sunt cei obisnuti sa-si exercite autoritatea asupra altora. Au caractere dinamice si inflacarate. Nu sunt razbunatori insa pot dezvolta ale defecte cum ar fi extremismul si intoleranta.

sursa foto: shutterstock

Numarul 2


Numar dual, poate fi benefic si fatidic

Zodie guvernata: Rac, Balanta

Element primordial: apa


Caracteristica
: dualitatea

Citește și:

Protectori spirituali: heruvimi. Fapturile ceresti care poarta acest nume sunt cei care pazesc Cunoasterea Divina. In acelasi timp, ei sunt cei care asigura ordinea fireasca in legile Universului.

2 reprezinta dihotomia umana bine-rau, materie-spirit. Latura pozitiva a oamenilor care sunt guvernati de acest numar consta in potentarea instinctelor protectoare si o capacitate imensa de a iubi.

Au o intuitie fantastica care ii va ajuta in cautarea sufletului pereche, acea jumatate care ii va completa. Se crede despre ei ca acestia reusesc sa-si gaseasca cealalta parte a sinelui mult mai repede decat ceilalti oameni.

Sunt prezente placute, oameni mereu amabili si calmi. Sunt atrasi de viata de familie si de caldura pe care le-o ofera caminul conjugal.

Numarul 3

Numar benefic, numarul perfectiunii


Zodie guvernata:
Sagetator

Citește și:

Element primordial: aer

Caracteristica: afabilitate

Protectori spirituali: Tronurile Ceresti. Acestea sunt infatisate ca niste roti stralucitoare, acoperite cu o puzderie de ochi si reprezinta echilibrul dintre materie si spirit.

Acesta este considerat numarul perfect pentru ca are inceput, mijloc si final. Numarul simbolizeaza continuitatea dintre Trecut, Prezent si Viitor, echilibrul dintre Gand, Cuvant si Actiune, intregirea Sufletului cu Trupul si Mintea. De asemenea, vibratiile sale energetice sunt incarcate pozitiv si de conexiunea divina intre Tata, Fiu si Sfantul Duh.

Cei nascuti sub auspiciile numarului 3 sunt fermecatori si poseda un fel de inocenta copilareasca. Au un foarte bun simt al umorului, sunt inclinati catre oameni si le place sa socializeze. Trec peste greutatile vietii cu zambetul pe buze si nu isi pierd niciodata optimismul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc