Numerologie: Semnificatiile numerelor norocoase sau fatidice

Descopera tainele numerelor magice!

Numarul 7


Numar benefic


Zodie guvernata
: Pesti

Element primordial: aer

Caracteristica: introspectia


Protectori spirituali
: Intaietorii. Ei sunt guvernatorii timpului, ai personalitatii dar si cei care vegheaza asupra evolutiei in diferitele etape ale umanitatii.

Numarul 7 este considerat a fi divin din mai multe motive. Acesta este mentionat deseori in Vechiul si Noul Testament. Creatia divina a durat 7 zile, Faraonul a visat 7 ani de belsug si 7 ani de foamete, pacatele capitale si virtutile sunt 7 la numar, painile inmultite de Iisus au fost 7, curcubeul cu care Dumnezeu a facut legamant cu Noe are 7 culori iar Arca s-a oprit pe muntele Ararat in a saptea zi din a saptea luna.

Oamenii nascuti sub acest numar sunt binecuvantati cu multa intelepciune si dragoste de semeni. Atunci cand sunt pusi in situatia de a lua decizii, ei chibzuiesc indelung si iau in considerare numeroase aspecte, inclusiv cum i-ar afecta pe ceilalti.

Kudika Tarot

Sunt inclinati catre investigatie, cercetare si analiza. Singurul lor neajuns este ca pot cadea uneori in extrem si devin prea perfectionisti.

Numarul 8

Numar dual, benefic si fatidic deopotriva

Zodie guvernata: Scorpion


Element primordial:
pamant


Caracteristica
: materialism

Protectori spirituali: Arhanghelii.

Spre deosebire de ingeri, Arhanghelii protejeaza omenirea la nivel global si nu individual. Cei mai cunoscuti sunt Mihail, care conduce ostirea lui Dumnezeu in batalia finala din Apocalipsa, Gabriel cel care l-a vestit pe Zaharia de nasterea fiului sau Ioan si pe Fecioara Maria de nasterea lui Iisus si Rafael, cel cu puteri vindecatoare.

Protejatii numarului 8 sunt oameni de o incapatanare cumplita si de independenta pe masura. Isi cunosc foarte bine capacitatile intelectuale si au incredere in fortele proprii. Nu vor trece niciodata peste principiile lor si vor respecta intotdeauna convingerile altora.

Sunt atrasi de dezbaterile aprinse si de discutiile savante. Au firi dominante si discursuri convingatoare. Acestea sunt atuurile care ii pot purta pe culmile bunastarii materiale. Nu isi vor insusi insa bunuri pe cai necinstite.

Numarul 9

Numar benefic

Zodie guvernata: Varsator

Element primordial: foc

Caracteristica: generozitate


Patroni spirituali
: Ingerii. Aceste entitati divine sunt cele mai apropiate de oameni. Vegheaza asupra lor si sunt intermediari intre omenire si Dumnezeu. Fiecare dintre noi are un inger pazitor, capabil de o netarmurita iubire.

Optimisti din fire, protejatii lui 9 trec veseli prin viata. Ceea ce nu ii face superficiali. Suporta cu usurinta suisurile si coborasurile vietii, avand capacitatea de a se adapta si de a invata din mers.

Sunt capabili de sacrificii enorme pentru cei pe care ii iubesc si stiu sa-si atraga simpatia oamenilor pentru ca nu ii judeca si au mereu cate ceva bun de spus pentru fiecare.
Sunt demni de incredere si dau dovada de multa rabdare.

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri