Setari Cookie-uri

Horoscop: Porecla zodiei tale

Stiai ca fiecare femeie are cate o porecla in functie de zodia in care s-a nascut? Vezi aici care este porecla ta si daca ti se potriveste.

Fiecare dintre moi a vaut cate o porecla in copilarie de care eram sau nu mandre. Fie ca era ceva amuzant, sau ceva ce ne caracteriza, ne-am confruntat cu acest lucru pana aproape de varsta maturitatii. Unele dintre noi isi pastreaza porecla si acum, insa eu iti propun altele, unele in functie de zodia voastra, in functia de personalitate si trasaturi de caracter.

Berbec – "Fermecatoarea". Reusesti sa cuceresti orice barbat cu farmecul tau special. Esti o femeie sufletista, dragastoasa si pasionala. Petreci foarte mult timp in oglinda pentru ca iti place sa atragi atentia atunci cand mergi undeva. Obisnuiesti sa preiei initiativa in toate actiunile in care te implici, iar acest lucru este foarte apreciat de catre reprezentantii sexului masculin.

Alaturi de tine, barbatii descopera o noua latura a vietii sexuale, o dimensiune in care ii vei initia si de care vor fi cuceriti pe loc.

Citește și:

Imagine modificata: bruneta fashionista shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc