Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru noiembrie 2013

Horoscopul lunii noiembrie este plin cu siguranta de evenimente pentru toate zodiile. Cele mai puternice influente in aceasta luna vin de la Venus, Marte si Jupiter. Acest lucru inseamna ca toata lumea se va concentra asupra vietii de cuplu.

Viata profesionala este in continua crestere insa planeta razboiului vine cu cateva probleme de comunicare, in special la inceputul lui noiembrie, cu atat mai mult cu cat Mercur nu ii poate combate efectele si este retrograd pana pe 10 ale lunii in curs.

Citeste previziunile astrale zilnice pe horoscop.kudika.ro

Berbec – Pune accentul pe viata de cuplu

Incepand cu luna noiembrie, te asteapta schimbari serioase in special pe plan sentimental. Acestea se vor indrepta in doua directii: fie vei pune capat unei relatii amoroase de care te-ai agatat pana acum, fie iti vei intari si mai mult legatura cu actualul partener si va puteti face planuri comune de viitor.

Citește și:

In general, nu vei avea probleme foarte mari de sanatate daca ai grija de tine. In caz contrar, Marte te poate pedepsi si esti predispus la accidente daca nu esti foarte atent.

Cariera ta depinde foarte mult de modalitatea in care iti gestionezi problemele de cuplu pentru ca te vor influenta foarte tare. Daca reusesti sa le separi, cu siguranta ai sansa sa avansezi din punct de vedere profesional.

horoscop noiembrie

foto shutterstock femeie cu frunze de noiembrie

Taur - Marte iti influenteaza viata sentimentala

Luna noiembrie vine cu un aer proaspat in relatia ta sentimentala. Este momentul potrivit pentru a trage linie si pentru a decide incotro vrei sa te indrepti. Trebuie sa ai grija si sa fii foarte atent cu hotararile pe care le vei face pentru ca este foarte posibil sa aiba un impact de lunga durata asupra ta.

Asigura-te ca stii exact ce iti doresti inainte sa faci o alegere. Marte se va afla in aceasta luna in casa dragostei iar acest lucru iti va aduce pasiune si poate chiar o aventura.

Citește și:

Gemeni – Te concentrezi asupra aspectelor materiale

In luna noiembrie, astrele te vor apropia de partenerul de cuplu si puteti face planuri impreuna cu privire la shimbari majore in camin sau chiar achizitionarea unei noi locuinte.

Desi nu este chiar cea mai romantica perioada pe care o poti traversa, tu si persoana iubita veti fi implicati intr-un proiect comun de amploare si va veti concentra foarte mult asupra aspectelor materiale ale vietii.

Proiectele tale profesionale pot suferi o amanare din cauza pozitiei retrograde a lui Mercur insa incepand cu 10 noiembrie, vei trece printr-o perioada foarte productiva, plina de realizari.

Citeste pe Kudika.ro

Astrologie: Horoscopul dragostei in 2014

Astrologie: Horoscop 2014 pentru toate zodiile

Quiz: In ce zodie este sufletul tau pereche?

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc