Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru noiembrie 2013

Balanta – Trebuie sa iti pui in practica diplomatia

Noiembrie iti va aduce linistea si armonia de care ai nevoie in viata amoroasa. Nu este o luna plina de schimbari majore. Atentia ta va fi indreptata o mare parte a lunii catre activitatile domestice si catre viata de familie.

Cu toate acestea, Marte se va dovedi a fi o piedica in comunicare si poate ridica baraje. De aceea, trebuie sa iti pastrezi diplomatia si sa discuti cat mai des si cat mai sincer cu partenerul de viata.
Pe plan profesional, vei simti din plin influenta benefica a lui Jupiter. Acesta iti va calauzi pasii catre succes.

Vei finaliza un proiect extrem de complex in noiembrie si vei obtine avantaje materiale solide.
Pe de cealalta parte, vei investi foarte mult timp in el si cu blocajul de comunicare adus de Marte, este foarte posibil sa apara momente de tensiune in randul colaboratorilor tai.

Citește și:

Scorpion – Noiembrie este plin de trairi intense

Viata ta sentimentala va fi cel putin intensa in aceasta luna. Un schimb de energii intre Pluto si Venus te vor face sa traiesti sentimentele mult mai intens decat o faci de obicei.

Esti ca un vulcan gata sa explodeze. Daca ai deja o relatia, legatura cu partenerul tau se va intari insa trebuie sa ai grija la accesele de furie si gelozie.

Cu siguranta noiembrie va fi cea mai buna luna a anului 2013 pentru tine. Soarele va trece prin zodia ta si iti va aduce foarte mult succes in ceea ce priveste cariera si finantele. Cu toate acestea, trebuie sa iti tii temperamentul in frau. Soarele in Scorpion inseamna de asemenea orgoliu nemasurat, incapatanare si vanitate.

Sagetator – Viata de cuplu trece o luna de incercare

Din punct de vedere sentimental, evenimentele din noiembrie vor avea un impact major in anul care urmeaza. Uneori pot aparea neintelegeri in cuplu si ai senzatia ca partenerul nu este pe lungime de unda cu tine.

Citește și:

Micile diferente de opinii vor duce la conflicte de proportii daca nu va tineti temperamentele in frau. Uneori diplomatia nu mai este de ajuns si trebuie sa discutati foarte sincer, cu cartile pe masa.

Daca depasiti momentele tensionate din noiembrie, relatia voastra va rezista fara mari probleme.
Marte ajunge in casa carierei in zodia ta iar acest lucru iti va aduce numeroase beneficii pe plan profesional. Esti foarte competitiv si manat de ambitie. Trebuie sa ai grija totusi sa nu te lasi coplesit de sarcinile primite si sa iti gasesti timp si pentru planurile tale personale.

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc