Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru noiembrie 2013

Capricorn – Venus te va tine ocupat

Incepand cu 5 noiembrie, Venus va intra in Capricorn si va ramane aici pana in martie. Este o pozitie neobisnuita a planetei iubirii care va avea efecte benefice asupra vietii tale amoroase. Vei fi inclinat catre placerile senzuale si zbori ca fluturasul din floare in floare.

Daca ai o relatie stabila, Venus este o sabie cu doua taisuri acum. Fie te vei apropia si mai mult de partenerul tau, fie reusesti sa il ranesti din cauza flirturilor pasagere. In orice caz, in noiembrie nu ai timp sa te plictisesti.

In mod normal, Capricornii nu se dau in vant dupa munca in echipa insa luna aceasta vei lucra foarte mult in grup si poti avea de castigat de pe urma colaborarilor. Esti foarte competitiv si te axezi foarte mult pe ascensiunea carierei tale.

Varsator - Lipsa de comunicare iti afecteaza viata sentimentala

Viata de cuplu trece in noiembrie printr-o perioada dificila. Cele mai mari probleme vin din cauza lipsei de comunicare si a programelor foarte incarcate. Te adancesti in munca si pierzi din vedere lucrurile cu adevarat importante din viata ta. Micile conflicte pot fi depasite cu multa diplomatie si tact. Nu lua nicio hotarare importanta cu privire la relatia ta in noiembrie.

Citește și:

Vei avea numeroase proiecte de finalizat in cursul acestei luni si muncesti mai mult decat de obicei. Ai foarte multe de invatat in cursul lui noiembrie si iti insusesti cu usurinta lectiile primite. Superiorii tai vor fi foarte multumiti de activitatea ta si poti primi o recompensa in forma unei mariri de salariu sau a unei promovari.

Pesti - Noiembrie este luna parteneriatelor

Conjunctura dintre Jupiter si Marte vor face din noiembrie o luna foarte intensa in ceea ce priveste sentimentele. Te poti indragosti fulgerator si ai ocazia sa incepi o relatie de viitor. Daca ti-ai gasit deja jumatatea, veti trece impreuna printr-o perioada benefica.

Va puteti face planuri comune care se vor concretiza in cel mai scurt timp posibil. Cu toate acestea, Marte vine intotdeauna cu artag si veti avea cu siguranta mici neintelegeri.

Viata ta sociala va fi plina si vei avea numeroase oportunitati de a cunoaste oameni noi. Sunt favorizate parteneriatele si de aceea, poti avea mult succes in colaborarile profesionale. Concentreaza-te asupra unui singur proiect de amploare si amana-le pe cele marunte. Desi esti creativ si ai multa energie, nu le poti finaliza pe toate in cursul unei singure luni.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie cu frunze de toamna

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc