Setari Cookie-uri

Ezoteric: Cum iti recunosti sufletul pereche?

Sufletele pereche sunt doua persoane care se inteleg din priviri, care nu se cearta niciodata si viata lor este numai lapte si miere? Sau sunt doua persoane ce formeaza o echipa si lucreaza cot la cot pentru ca relatia lor sa fie una aproape perfecta?

Visezi la el de ceva timp dar inca nu ai reusit sa il intalnesti. Ai crezut pana acum de atatea ori ca l-ai intalnit: tipul acela charismatic, inalt, frumos, cu un zambet strengaresc care iti facea inima sa bata cu putere, simteai ca este o energie ciudata intre voi, ca este chimie cum se spune mai nou, dar niciodata nu a fost sa fie el.

Si ai zis ca ai sa mai cauti si nu ai sa te opresti aici pentru ca esti sigura ca fiecare isi are sufletul pereche pe acolo pe undeva, ca trebuie doar sa fii foarte atenta si il vei vedea.

Ai vazut ca nu e tocmai o idee buna sa il cauti in orice barbat ti se pare mai interesant si ai spus ca vei lasa destinul sa isi urmeze cursul pentru ca EL isi va face simtita prezenta in viata ta atunci cand te vei astepta mai putin.

suflete pereche

foto cuplu tanar sarind sursa shutterstock

Dar deja astepti de prea mult timp si nici urma de vreun suflet pereche, de vreun print pe cal alb sau negru, de vreun broscoi pe care tu sa il transformi in print atunci cand il saruti pentru prima data…nimic.
Poate ca nu ai gasit inca pe nimeni care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine desi se spune ca extremele se atrag.

Citește și:

Vezi cele mai tari 20 de citate despre suflete pereche

Asadar cei care au un caracter mai direct se vor potrivi cu cei care sunt mai linistiti si vor sa analizeze, persoanele mai deschise se vor potrivi cu cei care nu impartasesc orice detaliu cu privire la viata lor si asta pentru ca cel mai curajos il va incuraja pe celalalt, iar cel mai linistit il va tempera pe cel mai direct.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc