Setari Cookie-uri

Ezoteric: Cum iti recunosti sufletul pereche?

Sufletele pereche sunt doua persoane care se inteleg din priviri, care nu se cearta niciodata si viata lor este numai lapte si miere? Sau sunt doua persoane ce formeaza o echipa si lucreaza cot la cot pentru ca relatia lor sa fie una aproape perfecta?

8. Pasiune sexuala sau obsesie?

Cum stii daca sunteti suflete pereche si in pat? Simplu: daca viata ta sexuala este asa cum ti-ai dorit si dupa o partida incendiara de sex te simti puternica si in siguranta atunci nu ai de ce sa iti faci griji.

Daca te simti abandonata, folosita, intimidata si controlata atunci lucrurile nu se indreapta intr-o directie tocmai buna. Se spune ca trebuie sa comunici cu partenerul pentru a rezolva orice problema. Dar ce faci atunci cand ele nu se rezolva? Incerci sa cauti ceva mai bun.

9. Cooperare sau abuz de putere?

Fiecare partener trebuie sa lucreze la relatie pentru ca aceasta sa devina ceva de viitor, ceva serios. Renunta la ideea ca sufletele pereche nu se cearta niciodata si ca in relatia lor nu exista conflicte pentru ca ei sunt perfecti impreuna. Asta nu se va intampla niciodata nimanui.

Incercati sa lucrati in echipa pentru ca in definitiv despre asta este vorba intr-o relatie. Despre lucrul in echipa, despre comunicare, incredere si respect.

Citește și:

10. Dorinta comuna sau destin?

Crezi ca sunteti impreuna pentru ca asa ati vrut voi sau pentru ca asa trebuia sa se intample? Este mana destinului sau este pur si simplu vointa voastra?

Se spune ca destinul ti-l mai faci si cu mana ta si asa se intampla si in relatii. Daca fiecare stie care este rolul lui intr-o relatie, daca fiecare dintre voi are bine stabiliti pasii si tinta unde vrea sa ajunga inseamna ca relatia voastra este una serioasa si doua suflete pereche s-au intalnit.

Daca mergeti pe burta si nu priviti imaginea de ansamblu ci pur si simplu traiti clipa, este posibil ca la un moment dat lucrurile sa nu mai mearga in aceeasi directie.

Daca sunteti intr-adevar suflete pereche nu vei sta niciodata pe ganduri, nu vei simti ca nu esti in siguranta, nu vei avea dubii in ceea ce il priveste pe cel de langa tine, iar viata voastra sexuala este una bazata pe pasiune si dorinta.

Citește și:

foto prima pagina fata romantica sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc