Setari Cookie-uri

Ezoteric: Cum iti recunosti sufletul pereche?

Sufletele pereche sunt doua persoane care se inteleg din priviri, care nu se cearta niciodata si viata lor este numai lapte si miere? Sau sunt doua persoane ce formeaza o echipa si lucreaza cot la cot pentru ca relatia lor sa fie una aproape perfecta?

5. Orientare spre viitor sau acelasi vechi sentiment?

Ti se intampla sa recreezi aceeasi relatie de fiecare data sau acum este altceva? Daca relatia ta este orientata spre viitor, daca va ganditi sa va ajutati unul pe celalalt si vreti sa cresteti impreuna inseamna ca energiile pozitive sunt alaturi de voi si totul va fi asa cum ti-ai dorit.

Daca ai acelasi vechi sentiment ca ceva te tine pe loc si cel de langa tine nu te lasa sa evoluezi inseamna ca este timpul sa te reorientezi.

Vezi unde isi intalnesc zodiile sufletele pereche

6. Expansiune sau restrictie?

Daca relatia ta iti permite sa te dezvolti, sa ai o ascensiune in viata profesionala, sa ai standarde mai inalte si sa evoluezi inseamna ca este genul de relatie in care va ajutati reciproc si lumea este dintr-o data mai mare pentru ca amandoi va uniti fortele si construiti ceva maret.

Citește și:

Daca va sustineti unul pe celalalt si va incurajati reciproc, relatia voastra va evolua intr-un mod spectaculos, intr-o atmosfera frumoasa care va va face viata mai placuta.

7. Este o relatie in care ambii parteneri castiga sau unul pierde si celalat castiga?

Sa luam un exemplu simplu pentru a explica aceasta situatie. In orice cuplu exista certuri, discutii mai aprinse sau mai linistite, dar nu ai cum sa le eviti. Cum se finalizeaza certurile in relatia voastra? Unul are dreptate si celalalt isi pune cenusa in cap? Sau ajungeti de comun acord la o intelegere si treceti peste aceste mici incidente?

Analizeaza un pic situatia si ai sa vezi ca intr-o relatie fireasca lucrurile trebuie sa fie intr-un echilibru perfect, sau aproape perfect.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc