Setari Cookie-uri

Ezoteric: Cum iti recunosti sufletul pereche?

Sufletele pereche sunt doua persoane care se inteleg din priviri, care nu se cearta niciodata si viata lor este numai lapte si miere? Sau sunt doua persoane ce formeaza o echipa si lucreaza cot la cot pentru ca relatia lor sa fie una aproape perfecta?

Exista un suflet pereche pentru oricare dintre noi si am sa iti dau cateva ponturi pentru a putea sa descoperi in timp util daca barbatul pe care l-ai intalnit sau care deja este langa tine, este cel pe care l-ai asteptat de atata timp.

1. Confortabila sau agitata?

Cum te simti in prezeta lui? Daca esti agitata nu este semn bun. Sufletul tau pereche trebuie sa stie cum sa faca sa te simti in largul tau, sa nu te intereseze nimic altceva si sa te bucuri de prezenta lui.

2. Esti energica sau te blochezi?

Pur si simplu nu stii cum te simti exact in prezenta iubitului tau. Asculta limbajul corpului si semnele pe care acesta ti le transmite pentru ca el nu te va insela niciodata. Daca te simti energica, daca ai o senzatie de bine atunci el este sufletul tau pereche. Daca simti ca ceva te trage inapoi si nu te simti foarte confortabil inseamna ca energiile nu se potrivesc.

Citește și:

Afla ce zodie este sufletul tau pereche

3. Claritate sau confuzie?

Cum te simti cand te gandesti la el? Care sunt sentimentele si trairile care te incearca? Stii sigur ca vrei sa ramai alaturi de el de acum inainte, sau esti confuza si nu stii exact ce sa faci? Daca lucrurile nu sunt clare inseamna ca ceva nu este in regula si ai face bine sa te retragi cat inca mai ai timp.

4. Incredere sau nesiguranta?

De la o intalnire la alta incepi sa dezvolti anumite sentimente cu privire la persoana respectiva. Cum te face amorezul tau sa te simti? Analizeaza bine situatia si daca iti da incredere in tine, daca te poti deschide in fata lui si poti discuta deschis despre orice iti trece prin cap fara sa te simti stanjenita este un semn bun, unul dintre semnele care iti arata ca ai intalnit sufletul pereche.

Daca simti ca nu este tocmai ceea ce cautai si punctele voastre de interes nu duc pe un drum oarecum comun, daca discutiile se termina subit si nu stiti cum sa continuati atunci ceva nu este bine si asta inseamna ca nu este el cel pe care il cautai .

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc