Setari Cookie-uri

Numerologie: Afla in ce an iti va merge cel mai bine

Fiecare an vine cu lucruri bune si cu lucruri mai putin bune. Depinde doar de noi cum le interpretam si ce invatam din ele astfel incat sa stim ce avem de facut pentru viitor. Noi ti-am pregatit ceva special prin care poti afla care este anul tau norocos. Te lasam sa descoperi magia numerologiei printre randurile de mai jos

Numarul 9 – Anul reflectiei

Fiind si ultimul pe lista era oarecum de asteptat sa se numeasca astfel. Este anul in care vei sta si vei reflecta la tot ceea ce s-a intamplat pana acum, la ceea ce se intampla in prezent si la ceea ce se va intampla pe viitor, la tot ceea ce te inconjoara.

Este si anul in care finalizezi toate proiectele incepute si incepi sa le culegi roadele mult asteptate. Te gandesti la lucrurile pe care vrei sa le schimbi pe viitor astfel incat directia spre care te intrepti sa fie cea pe care cu adevarat ti-o doresti.

De asemenea este o perioada in care te preocupa bunastarea celor din jur mai mult decat propria persoana si vei avea de oferit mult mai multa atentie ca pana acum.

sursa: astrology-numerology.com

foto prima pagina cub cu numere sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc