Setari Cookie-uri

Numerologie: Afla in ce an iti va merge cel mai bine

Fiecare an vine cu lucruri bune si cu lucruri mai putin bune. Depinde doar de noi cum le interpretam si ce invatam din ele astfel incat sa stim ce avem de facut pentru viitor. Noi ti-am pregatit ceva special prin care poti afla care este anul tau norocos. Te lasam sa descoperi magia numerologiei printre randurile de mai jos

Numarul 6 – Iubire si familie

Anul acesta aduce melancolie, nostagie, lucruri care sporesc emotivitatea si sensibilitatea mai mult decat decat de obicei. Te apropii mai mult de familia ta si de partea spirituala a vietii.

Ii apreciezi mai mult pe cei din jurul tau si stabilesti legaturi speiale cu persoana iubita. De asemenea este si un an in care te sacrifici pentru cei dragi fara sa astepti nimic in schimbi. Pur si simplu simti ca ei merita mai mult si acum este momentul in care tu poti sa le oferi asta.

Numarul 7 – Anul analizei si al intelegerii

Si aici ma refer la autoanaliza si la intelegerea personala. Pe parcursul acestui an vei analiza ceea ce s-a intamplat in anii trecuti si vei incerca sa intelegi lucruri care la momentul respectiv pareau dintr-un alt registru.

Acum vei intelege ca toate lucrurile se intampla cu un motiv si fiecare lucru in parte are o semnificatie speciala.

Citește și:

Este un an pe care ti-l vei dedica in intregime si vei reusi sa descoperi lucruri noi in ceea ce te priveste. Vei sta departe de partea profesionala si iti vei face planuri pentru viitor. Este foarte posibil ca in acest an sa iti descoperi o pasiune pentru scris si sa o explorezi cat mai mult.

Numarul 8 – Anul finantelor

Este anul puterilor supranaturale cu care reusesti sa atragi castiguri financiare asa cum nu ai mai facut-o pana acum.

In aceeasi masura este si un an foarte activ din punct de vedere profesional. Te axezi foarte mult pe cariera, muncesti foarte mult si asta se vede in realizarile pe care le ai pe parcursul anului.

Anul asta gandesti foarte practic si tot ceea ce faci se materializeaza intr-un mod spectaculos asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc