Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai orgolioase zodii

Cei mai aroganti nativi ai zodiacului

Fiecare zodie are cateva trasaturi definitorii. Pestii, de exemplu, sunt foarte romantici si Racii se lasa condusi de emotii in timp ce Fecioarele sunt asi in organizare. Insa 5 zodii se deosebesc de celelalte printr-un orgoliu aproape fara margini. Iata care sunt acestea.

1. Leu

Cu siguranta, acestia sunt cei mai orgoliosi nativi ai zodiacului. Mandria lor este una dintre valorile cele mai de pret si nu vor accepta sa o sacrifice nici macar in numele dragostei. De regula, sunt oameni foarte placuti insa au tendinta sa devina aroganti.

Atunci cand vor sa obtina ceva si nu o pot face pe cai nobile, vor apela fara jena la tertipuri. Nu pozeaza niciodata in victime dar asta nu ii impiedica sa se deghizeze in oite.

Cel mai rau lucru pe care il poti face unui Leu este sa incerci sa ii calci orgoliul in picioare. Va reactiona aproape imediat si va servi o lectie dureroasa care va fi greu de uitat.

Citește și:

leu

Citeste pe Kudika.ro

Top 5 cele mai plictisitoare zodii in pat

Astrologie: Citatul filozofic al zodiei tale

Ezoteric: Culorile sufletului tau in functie de zodie

Astrologie: Miscarile retrograde ale planetelor si efectele acestora

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc