Setari Cookie-uri

Astrologie: Miscarile retrograde ale planetelor si efectele acestora

Fazele retrograde ale astrelor in 2014

Astrologia este un mecanism complex si pentru a putea patrunde in tainele sale, trebuie sa descifram un concept de baza: miscarea retrograda a planetelor. Atunci cand planetele se misca pe traseul obisnuit, energia care ii corespunde fiecareia curge lin, fara piedici. Spre exemplu, Mercur este responsabil cu exprimarea clara a gandurilor iar Venus este patroana sentimentelor.

Miscarile retrograde ale corpurilor ceresti pot provoca neplaceri, sau din contra, echilibreaza energiile negative.

Sensul rotatiei planetelor nu se schimba. Miscarea retrograda este doar o aparenta intoarcere a astrelor pe bolta cereasca, asa cum un ceas ar arata orele invers.

Descifrarea acestor semne este cu atat mai importanta atunci cand o anumita planeta retrograda apare in harta natala a unei persoane pentru ca poate arata un punct sensibil in calea nativului sau problemele pe care le va infrunta de-a lungul vietii si cauza acestora.

Citește și:

Iata deci cum ne afecteaza pozitiile retrograde ale planetelor.

Mercur retrograd

Zodie patronata: Gemeni, Fecioara

Asa cum spuneam, atunci cand Mercur este retrogad, aduce in primul rand probleme de comunicare. Oamenii au tendinta sa se exprime mai greu in aceasta perioada, ideile sunt mai haotice. Gandirea devine ceva mai rigida si nu suntem prea dispusi sa facem compromisuri.

Din cauza acestui baraj, pot aparea conflicte si neintelegeri. Prin urmare, in aceste perioade nu sunt recomandate intalnirile si negocierile importante pentru ca se vor solda cu esecuri.

Mai mult de atat, pana si tehnologia comunicationala poate fi influentata de aceasta pozitie a lui Mercur, potrivit unor specialisti.

Perioade retrograde in 2014: 6 - 28 februarie, 7 iunie - 1 iulie, 4 - 25 octombrie

miscare retrograda

foto shutterstock galaxie

Venus retrograd

Zodie patronata: Taur

Citește și:

Asa cum stiti deja, Venus este patroana dragostei. In fazele sale retrograde poate aduce situatii neplacute in cuplu.

In aceste momente apar cele mai grave probleme in viata sentimentala. Pot aparea numeroase conflicte intre parteneri sau sentimente gratuite de gelozie.

Nici pentru cei care nu au un partener, Venus retrograd nu aduce vesti foarte bune. De regula, ridica piedici in exprimarea afectiunii, precum si in primirea acesteia. Prin urmare, se pot izola sau in cele mai serioase cazuri, pot cadea intr-o depresie adanca.

Perioade retrograde in 2014: 1 - 31 ianuarie

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc