Setari Cookie-uri

Astrologie: Miscarile retrograde ale planetelor si efectele acestora

Fazele retrograde ale astrelor in 2014

Uranus retrograd

Zodie patronata: Varsator

Uranus are numeroase aspecte pozitive in miscare retrograda. De regula, semnalizeaza inceputul unei schimbari majore care are nevoie de o perioada indelungata de timp pentru a fi definitivata.

In acelasi timp, aduce o vibratie energetica plina de creativitate si optimism. Aceasta faza a lui Uranus aduce deci evolutie si progres pe plan personal si profesional.

De asemenea, cei mai multi dintre nativi isi pot descoperi si dezvolta acum talente nebanuite care se afla in faza latenta.

Perioade retrograde in 2014: 22 iulie - 21 decembrie

Neptun retrograd

Zodie patronata: Pesti

Influenta lui Neptun retrograd este foarte importanta in ceea ce priveste aspectele spirituale ale vietii si sunt potentate foarte mult atunci cand si Uranus are miscare retrograda.

In aceste faze, oamenii sunt mai inclinati catre meditatie si cauta linistea interioara. Sunt pacifisti iar conflictele sunt foarte rare. Acestea sunt cele mai bune momente pentru a ne accepta greselile din trecut si pentru a face pace cu oamenii din jur.

Citește și:

Perioade retrograde in 2014: 9 iunie - 16 noiembrie

Pluto retrograd

Zodie patronata: Scorpion

In ciuda faptului ca Pluto este un astru ceresc atat de mic, influenta sa este uriasa si foarte importanta. Din faza retrograda, aduce mai multa incredere in sine si oamenii isi exprima parerile cu tarie, sustinute de argumente.

Aceasta este planeta autoritatii si puterii de autodeterminare. De asemenea, in aceste perioade, oamenii sunt mai ambitiosi si au sanse sa progreseze rapid in plan profesional.

Perioade retrograde in 2014: 14 aprilie - 23 septembrie

*Leul este patronat de Soare iar Racul este influentat de Luna insa si aceste doua zodii, la randul lor, sunt afectate de miscarile retrograde ale planetelor, la fel ca celelalte semne ale zodiacului.

foto prima pagina shutterstock zana pe luna

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc