Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai plictisitoare zodii in pat

Baietii prea cuminti ai zodiacului

Zodia in care s-a nascut un barbat poate spune multe lucruri despre caracterul lui si despre felul in care evolueaza. Iti poate de indicii daca poate fi un iubit bun sau un sot grijuliu.

Unele dintre cele mai picante informatii date de harta natala a unui barbat sunt, in mod evident, cele legate de sexualitatea lui. Si cum despre focosii zodiacului am tot povestit, trebuie sa vorbim si despre barbatii care nu exceleaza in pat.

femeie in pat

foto shutterstock femeie plictisita

Citeste previziunile astrale zilnice pe horoscop.kudika.ro

5. Barbatul Berbec

In ciuda caracterului sau, Berbecul se afla pe lista neagra a sexualitatii. Sunt firi vesele, sociabile, au inteligenta si imaginatie insa sunt ingrozitor de egoisti. Chiar daca stiu foarte bine care sunt punctele erogene de pe corpul parteneri, uneori chiar nu le pasa. Vor sa se vada cu sacii-n caruta si buna ziua, mai departe sa se descurce femeia singura.

Citește și:

Din punct de vedere fizic, sunt foarte rezistenti si chiar nu au probleme la acest capitol. Problema lor cea mai mare este ca nu au rabdare. Din fericire pentru ei, acest lucru se schimba de regula in jurul varstei de 30 de ani, plus sau minus cativa ani.


Citeste pe Kudika.ro

Ezoteric: Culorile sufletului tau in functie de zodie

Astrologie: Miscarile retrograde ale planetelor si efectele acestora

Astrologie: Caracterul tau in functie de luna in care te-ai nascut


Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc