Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai plictisitoare zodii in pat

Baietii prea cuminti ai zodiacului

4. Barbatul Rac

Familist convins si romantic incurabil, barbatul Rac poate fi iubitul ideal. Mai putin cand este atat de emotiv incat plange in pumni si face scene gratuite de gelozie. Are in el un soi de nesiguranta si pentru ca se simte incapabil sa se controleze pe sine, incearca prin toate mijloacele posibile sa ii controleze pe ceilalti.

In pat va fi de-a dreptul plictisitor si lipsit de imaginatie, tocmai din cauza acestei nesigurante. Aceasta va dura insa pana in momentul in care va gasi in el curajul sa se indragosteasca.

De aici, lucrurile se pot indrepta in doua directii: fie va deveni amantul ideal, atent si abil, fie va incerca sa domine tot timpul si sa tina cont doar de dorintele sale.

3. Barbatul Fecioara

Sa zicem ca barbatul Fecioara nu e cel mai rau din curtea scolii, dar nici cel mai bun. E ca apa calaie. E suficient de calda cat sa faci un dus dar prea rece pentru o baie zdravana.

Citește și:

Barbatul Fecioara poate fi barbatul fatal in pat cu o singura conditie: sa fii indragostita nebuneste de el si sa-l visezi si noaptea! Dar altfel, nu are foarte multa imaginatie si nici cine stie ce initiativa. Fanteziile lui sexuale sunt destul de limitate si nu ii place sa experimenteze lucruri noi. Din punct de vedere fizic, nu rezista foarte mult si te lasa balta cand ti-e orgasmul mai aproape.

Altfel, nu ai foarte multe sa reprosezi unui barbat Fecioara pentru ca are o fire placuta si este un cavaler in toate celelalte aspecte ale vietii. Se sperie insa destul de usor de femeile care au un libidou mai mare decat al sau si se va feri de ele.

2. Barbatul Capricorn

Are imaginatie, este comunicativ, are cateva fantezii sexuale care ar face de rusine multi regizori de filme porno. Atunci ce-i lipseste? Rabdarea!

Barbatul Capricorn este intotdeauna un om foarte ocupat si are intotdeauna o multime de lucruri de rezolvat. In anii de tinerete in mod special, cel mai mare scop al sau va fi implinirea profesionala. De aceea, toate celelalte activvitati, inclusiv sexul, trec pe randul al doilea.

Citește și:

Cand vine vorba de dragostea fizica, pentru el este o necesitate, asa cum sunt apa, aerul si hrana. Ai nevoie de ele ca sa existi insa ar fi ideal sa nu consume prea mult timp.

Prin urmare, atunci cand e prins in toiul pasiunii, il intereseaza in primul rand sa isi atinga el scopul. Apoi daca se intampla ca partenera sa aiba orgasm, este un accident fericit. Daca nu, data viitoare. Poate.


1. Barbatul Pesti

In orice alt aspect al vietii, Pestele poate fi barbatul ideal. Grijuliu, tandru, atent, cavaler, un deliciu desprins din alte vremuri. Stapaneste arta conversatiei si este foarte, foarte cultivat.

In pat insa, isi aduce aminte de toate nesigurantele din adolescenta si se lasa napadit de acestea. De regula, atunci cand vine vorba de sex, barbatul Pesti este fie suav si romantic pana cand reuseste sa scoata de la tine un cascat, fie devine foarte agresiv, brutal si egoist.

Citește și:

Uneori, este atat de egoist incat nu face nimic altceva decat sa astepte in pozitie de drepti iar partenera lui trebuie sa duca tot greul.


foto prima pagina shutterstock baiat cu cartea

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc