Setari Cookie-uri

Top 5 zodii ghinioniste in dragoste

Vezi daca te afli printre cele mai ghinioniste zodii in dragoste.

Crezi ca nu te pricepi sa iti alegi partenerul potrivit si din cauza asta nu ai noroc in dragoste? Sau vreun blestem sa se fi abatut asupra ta? Ei bine, afla ca astrele au o legatura puternica cu dragostea si iti infulenteaza sansele de a-ti gasi partenerul perfect.

Unele zodii sunt mai ghinioniste decat altele, te afli si tu printre ele?

foto: femeie trista, Shutterstock

Taur

Nu esti cea mai ghinionista in ceea ce priveste dragostea, insa pretentiile tale sunt dintre cele mai exagerate si nu renunti la ele nici in ruptul capului. Nu vrei sa auzi de compromisuri pentru ca tu stii exact ce iti doresti de la barbatul de langa tine si cum trebuie sa arate asa ca nu te incurci aiurea pana cand nu il gasesti pe norocos.

Rac

Tu tii cu dintii de orice relatie ai si chiar daca nu este ceea ce iti doresti nu renunti atat de usor pentru ca iti este teama de singuratate. Tinzi sa faci prea multe compromisuri si sa ii lasi pe cei din jur sa profite de acest lucru. Pentru ca te agati de toate relatiile din viata ta iti va fi foarte greu sa iti intalnesti marea dragoste.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc