Setari Cookie-uri

Top 5 zodii ghinioniste in dragoste

Vezi daca te afli printre cele mai ghinioniste zodii in dragoste.

Leu

Se poate spune ca esti ghinionista zodiacului atunci cand vorbi despre dragoste. Faci cum faci si reusesti sa intalnesti numai barbati neseriosi care inca nu si-au luat gandul de la distractii si cat mai multe cuceriri. Nu este cazul sa te panichezi pentru ca dragostea o sa apara si pentru tine, insa ceva mai greu.

Sagetator

Esti foarte sufletista si tinzi sa iti pui sufletul pe tava inca de la inceputul relatiilor lucru care nu este deloc benefic pentru tine. De cele mai multe ori ramai dezamagita dupa o relatie in care ai dat totul si nu ai primit nimic. Ar trebui sa fii un pic mai selectiva in ceea ce priveste partenerii de viata.

Pesti

Nu stiu sa iti spun exact din ce cauza dar nu reusesti deloc sa gasesti un suflet alaturi de care sa petreci ceva mai mult de cateva saptamani si asta poate pentru ca esti foarte iubareata si la un moment dat sufocanta ceea ce ii sperie pe barbati mai ales la inceputul relatiei. Incearca sa te relaxezi si poate vei avea mai multe sanse.

Citește și:

foto prima pagina: femeie trista si singura, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc