Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul complet pentru 2015

Fii la curent cu ceea ce te asteapta in urmatorul an!

Sagetator

Sagetatorii incep anul invatand din greu pentru a-si dezvolta capacitatile intelectuale si pentru a putea sa isi duca la bun sfarsit planurile in mediul profesional. De asemenea calatoresc in acelasi scop si mentin legaturi stranse cu strainatatea. Poate va fi vorba de ceva studii in strainatate.

Pe la jumatatea anului lucrurile se precipita un pic si in prim plan apar persoane antipatice care nu vor decat sa puna bete in roate insa totul va trece cu rabdare si un pic de diplomatie. La finalul anului sagetatorii se retrag in sanul familiei, alaturi de prieteni si persoane dragi.

Capricorn

Capricornii au un inceput de an tumultos, destinat schimbarilor majore. Isi schimba stilul de viata de la alimentatie, pana la principiile vitale in ceea ce priveste planurile de viitor si conceptia asupra societatii. Incep sa vada lumea cu alti ochi si sa se detaseze un pic de cotidian.

Citește și:

Pe final de vara se indreapta catre prieteni, familie si investitii financiare in care ii implica si pe acestia in vederea dezvoltarii unor proiecte marete de viitor. In lunile de sfarsit de an capricornii stau mai mult pe drumuri pentru a incheia socotelile incepute de ceva timp si pentru a avea apoi o perioada de liniste si relaxare.

Varsator

Varsatorii incep anul nou cu planuri mari in ceea ce priveste relatiile de cuplu, sentimentele si exprimarea acestora. Sunt pregatiti sa treaca la un nou nivel al relatiei si cei mai multi dintre ei se pregatesc sa paseasca spre altar alaturi de persoana iubita. La inceputul lunii august intervin schimbari in ceea ce priveste alimentatia si modul de raportare la cei din jur.

La inceputul lunii septembrie varsatorii se focuseaza foarte mult pe cariera si pe dezvoltarea unor proiecte personale de suflet, proiecte pe care de mult timp le au in plan. La finalul anului se trage linie in sectorul financiar lucru care aduce un vant usor ce se linisteste foarte repede.

Citește și:

Pesti

Pestii incep noul an in forma maxima concentrandu-se in mod deosebit pe partea profesionala incercand astfel sa o dezvolte la capacitate maxima astfel incat sa inceapa sa culeaga roadele muncii ultimilor ani.

La jumatatea anului se intrevad cereri de casatorie, rochii de mireasa, momente placute petrecute alaturi de cei dragi, emotii si sentimente sincere.

La sfarsit de an pestii calatoresc si isi incaraca bateriile pentru un nou inceput de an si mai frumos decat cel precedent.

foto: femeie tanara si frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc