Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul complet pentru 2015

Fii la curent cu ceea ce te asteapta in urmatorul an!

Leu

Leii sunt vegheati pe tot parcursul anului de Jupiter care pana in luna august nu aduce schimbari majore. La final de vara insa sunt prevazute ceva interventii in zona financiara unde se anunta castiguri substantiale. In luna septembrie leii isi indreapta atentia spre familie si camin.

Neptun aduce cateva schimbari majore pe parcursul anului ce vizeaza investitii financiare, sexualitate si schimbari majore in viata cotidiana. Aceste schimbari se refera la sectorul financiar si cel amoros unde lucrurile se precipita un pic, insa in sensul bun.

Fecioara

Anul 2015 debuteaza furtunos pentru facioare care vor traversa o perioada nu tocmai benefica. Persoane antipatice isi fac simtita perzenta, ies la iveala secrete ascunse si este o perioada de singuratate. Saturn retrogradeaza in perioada iunie-septembrie si sunt luati in vizor prietenii apropiati si familia.

Citește și:

Spre finalul anului fecioarele isi concentreza toata atentia si isi indreapta toate energiile catre partea sentimentala si relatiile de cuplu. Investesc sentimente si sunt chiar pregatite sa treaca la urmatorul pas care pentru unele dintre ele este casnicia.

Balanta

Inceputul de 2015 pentru balante este unul ce vizeaza relatiile de prietenie, aspiratiile profesionale si proiectele de viitor. Se anunta un inceput promitator ce are ca scop dezvoltarea profesionala intr-o maniera spectaculoasa. Odata cu finalul verii se instaleaza o oarecare stare de singuratate si karma are un pic de suferit insa lucrurile revin la normal destul de repede astfel incat balantele sa nu fie afectate foarte tare.

Din luna septembrie ele isi indreapta atentia catre venituri si incep sa faca economii. Se stie ca balantele nu sunt cele mai cumpatate atunci cand vine vorba de bani si este posibil sa se trezeasca cu o gaura in buget ce va necesita mai multa atentie.

Citește și:

Spre finalul anului balantele se concentreaza pe munca si pe dezvoltarea unor noi proiecte.

Scorpion

Anul 2015 debuteaza pentru scorpioni cu o deosebita inclinare spre partea profesionala si in mod special in ceea ce priveste dezvoltarea acesteia. Usor, usor atentia se indreapta catre prieteni, familie si cei dragi unde lucrurile merg mai bine ca niciodata si relatiile sunt mai frumoase ca oricand.

Veniturile sufera modificari insa de aceasta data in sensul bun asa ca nu ar trebui sa apara probleme in acest sector. Spre finalul anului scorpionii se relaxeaza si isi fac toate placerile, calatoresc unde vor si petrec timp de calitate alaturi de persoanele dragi.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc