Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul fetelor singure pentru vara 2014

Vezi daca norocul iti surade asa cum te astepti!

Sa vedem ce noroc ai in dragoste in urmatoarele trei luni de vara torida cand se inching spiritele si se incalzeste atmosfera.

foto: femeie singura la plimbare, Shutterstock

Berbec

In prima luna a verii astrele nu sunt tocmai de partea ta si nu iti trimit nimic serios insa vei avea parte de clipe incendiare si de aveturi frumoase si intense. Odata cu instalarea lunii iulie, dragostea isi face loc usor, usor in viata ta si ajungi sa te indragostesti pana peste cap reusind sa iti implinesti si aceasta latura a vietii tale pe care o uitasei de ceva timp.

Chiar daca se spune ca iubirile de-o vara nu tin, a ta cu siguranta nu este doar de-o vara!

Citeste si: Top 5 zodii influentate de luna plina

Taur

Lunile de vara se anunta relaxante si amuzante petrecute alaturi de prietenii cei mai apropiati. Dragostea se lasa un pic asteptata pana spre sfarsit de luna iunie cand vei cunoaste pe cineva cu totul special care va intra definitiv in viata ta aducandu-ti clipe frumoase si sentimente unice.

Citește și:

Se anunta o vara frumoasa si pasionala!

Gemeni

La inceput de luna iunie lucrurile se precipita un pic si situatiile tind sa devina tensionate in ceea ce priveste viata amoroasa insa pe parcurs se vor rezolva, iar final de luna se linistesc apele lasand loc unei iubiri de mult asteptata.

Vei avea parte de o vara presarata cu clipe intense si trairi nebanuite!

Citeste si: Horoscop: Top 7 zodii de barbati buni la pat

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc