Setari Cookie-uri

Horoscop: Top 7 zodii de barbati buni la pat

Berbec pasional sau varsator nebunatic? Ce preferi?

Imi place sa spun uneori ca barbatii sunt “vanatori de comori” si de cele mai multe ori reusesc sa gaseasca comoara cautata. Bineinteles ca pe drum mai intampina si obstacole, insa le inlatura fara mila. Calatoria spre comoara as spune ca este una sexuala si de aici imi permit sa spun si care dintre ei se pricep cel mai bine la acest capitol.

foto cuplu pasional, Shutterstock

Berbec

Berbecii sunt ambitiosi din fire si stiu exact ce isi doresc. Se indragostesc repede si nu accepta un refuz din partea celei pe care au pus ochii. Nu tin foarte mult la eticheta si nici la regula celor trei intalniri. Le place sa treaca direct la actiune pentru ca se arunca cu capul inainte.

Desi par insensibili, in pat sunt cu totul alti barbati si devin foarte afectuosi si atenti la dorintele partenerei. Vor sa te satisfaca cu orice pret si fac orice le sta in putere sa te vada ca te simti bine. Atunci cand intervine monotonia apeleaza cu siguranta la diferite metode pentru a reaprinde flacara pasiunii.

Citește și:

Citeste si 5 Zodii de femei seducatoare

Rac

Barbatul rac este un barbat sensibil si destul de pretentios atunci cand vine vorba de alegerea unei partenere. Odata trecut insa peste acesti pasi importanti pentru el se dedica trup si suflet partenerei mai ales cand vine vorba de relatiile sexuale.

Este atent la dorintele ei si nu o lasa niciodata nesatisfacuta. Este pasional, sensual si nu agreeaza monotonia asa ca intotdeauna va incerca sa vina cu ceva nou in dormitor pentru a condimenta relatia si pentru a mentine pasiunea la cote cat mai inalte.

Citeste si Top 5 zodii ghinioniste in dragoste

Fecioara

Putem spune despre fecioare ca sunt timide si sensibile la inceput, insa pe parcurs ne vom da seama ce se ascunde sub aceasta masca. Isi va face aparitia un barbat rational, analitic si foarte atent la detalii ceea ce ar putea sa fie bine de cele mai multe ori, daca nu cade in extrema negativa.

Citește și:

Pe parcurs poate dezvolta o obsesie enervanta pentru ordine si disciplina, insa in pat iti va acorda o atentie deosebita, lucru care nu il intalnesti la nicio alta zodie. Sunt foarte senzuali si urmaresc acelasi lucru si la partenera lor.

Citeste si Top 5 zodii de barbati romantici

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc