Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati romantici

Vrei un barbat romantic si atent? Vezi care sunt zodiile pe care trebuie sa le ai in vedere:

Fiecare femeie viseaza la un moment dat la un barbat romantic, atent, grijuliu si iubitor. Sa ne oprim asupra partii romantice de data aceasta. Stiu ca ai vrea si tu sa ai parte de seri romantice pe malul lacului, de serenade sub balcon, de plimbari sub clar de luna si cine romantice cu melodii de dragoste pe fundal.

Totusi nu ai vrea ca partenerul tau sa cada in extrema dulcegariilor si a siroposeniilor exagerate pentru ca ti se face lehamite si parca incepe sa isi piarda din barbatie si sa nu te mai atraga atat de mult, ba chiar sa vrei sa fugi de el cat mai departe posibil.

Hai sa vedem care sunt barbatii romantici si cum isi manifesta ei romantismul.

Rac

foto: barbat in costum, Shutterstock

Barbatii rac sunt in primul rand galanti. Si pot fi considerati barbati de moda veche datorita temperamentului si caracterului elegant de care dau dovada. Sunt barbati sensibili asa ca iti va fi foarte usor sa te indragostesti de ei.

Citește și:

Racii sunt considerati spiecialisti atunci cand vine vorba de romantism si de cucerirea inimii unei femei. Partea cea mai buna este ca la ei totul pare foarte natural si chiar asa este. Racul te va purta intotdeauna pe culmile romantismului si iti va oferi clipe asa cum ti-ai dorit intotdeauna.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc