Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati romantici

Vrei un barbat romantic si atent? Vezi care sunt zodiile pe care trebuie sa le ai in vedere:

Sagetator

foto: barbat cu ochi albastri, Shutterstock

Sagetatorii sunt romantici din fire si iti vor si arata asta daca reusesti sa ii patrunzi in inima. Odata realizat acest lucru te va purta pentru foarte mult timp in mintea si in gandul lui, poate chiar pentru toata viata.

Gesturile lui romantice nu sunt deloc coplesitoare, dar sunt facute cu bun gust si cu multa atentie si pasiune. Sagetatorul este de asemenea spontan asa ca ai putea sa te astepti sa vina sa te ia de la birou cu bagajele facute si un weekend romantic planuit intru totul de el.

Pesti

foto: barbat sarmant, Shutterstock

Pestii sunt romantici creativi asa ca nu te vei plictisi niciodata alaturi de nativii acestei zodii. De asemenea, barbatul pesti este foarte timid si de cele mai multe ori vei fi nevoita sa ii atragi atentia si chiar sa faci primul pas. Odata scos din zona de confort, pestele te va surprinde cu simplitatea si rafinamentul sau.

Citește și:

Sunt si foarte egoisti si este posibil sa nu vrea sa te imparta nici macar cu cea mai buna prietena a ta. Va vrea sa fie tot timpul in preajma ta si te vei simti agasata la un moment dat, dar acest lucru se va intampla pentru ca vrea sa te protejeze si sa te stie in siguranta alaturi de el.

Foto prima pagina: cuplu fericit, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc