Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati romantici

Vrei un barbat romantic si atent? Vezi care sunt zodiile pe care trebuie sa le ai in vedere:

Fecioara

foto: barbat elegant, Shutterstock

Barbatii nascuti sub semnul fecioarei sunt unii dintre cei mai intelectuali barbati ai zodiacului si au un rafinament desavarsit din care reiese un romantism clasic, un romantism molipsitor si dulce. Barbatul fecioara nu iti va declara iubirea eterna sub clar de luna, dar iti va pregati o cina romantica cum numai in filme vezi.

In acelasi timp barbatii fecioara sunt si foarte pretentiosi in alegerea partenerei. Pentru ca sunt intelectuali din fire, acestia vor cauta acelasi grad de intelectualitate si la partenera lor de viata. Vor sa fie stimulati din acest punct de vedere si nu accepta ca partenera lor sa nu se ridice la standardele stabilite.

Scorpion

foto: barbat misterios, Shutterstock

Scorpionii sunt patimasii zodiacului si isi pretuiesc partenera cum niciun alt barbat nu o poate face. Cu toate acestea sunt pretentiosi si au nevoie de siguranta, incredere si stabilitate. Scorpionul te va coplesi cu flori si gesturi romantice care niciodata nu te vor obosi si nu vei avea cum sa te stauri de ele.

Citește și:

Au in schimb nevoie sa le oferi cat mai multa afectiune. Daca isi simt sentimentele tradate se retrag usor si sufera in tacere. Barbatul scorpion are nevoie de o legatura unica si foarte puternica cu persoana de langa el.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc