Setari Cookie-uri

Horoscop: Top 7 zodii de barbati buni la pat

Berbec pasional sau varsator nebunatic? Ce preferi?

Balanta

Barbatul zodiei balanta este in ciuda aparentelor o persoana stabila si misterioasa. Este o persoana energica asa ca sexul cu el va fi o adevarata aventura. Niciodata nu o sa stea degeaba in pat uitandu-se la partenera lui cum se desfasoara ci se va implica in fiecare secunda pentru satisfactia iubitei.

Este un expert in ceea ce priveste preludiul si nu ii place sa sara direct la actiune. Ii place sa descopere si sa exploreze fiecare particica a trupului tau si sa te urce pe cele mai inalte culmi ale placerii.

Citeste si Horoscop: Top 5 zodii de barbati perversi

Scorpion

Putem spune inca din primele clipe ca barbatul scorpion este unul dintre cei mai sexuali barbati ai zodiacului si acest lucru se vede de la prima vedere. Are o privire patrunzatoare si misterioasa, carismatica si incitanta. Stie cum sa atraga partenera catre cuibusorul lui de nebunii.

Citește și:

Odata ajunsa acolo nu o sa vrei sa mai pleci niciodata. Scorpionul este pasional, sensual si salbatic in acelasi timp. Ii place atat sexul cuminte cat si fanteziile mai perverse si asteapta de la partenera lui o deschidere catre diversitate din punct de vedere sexual. Uraste monotonia si se sperie de ea.

Citeste si Top 5 zodii materialiste

Varsator

Barbatul varsator este poate cel mai sufletist barbat din intreg zodiacul. Odata ce i-ai captat atentia vei avea parte de clipe minunate alaturi de el daca il lasi sa se desfasoare si nu ii ingradesti libertatea. Isi exprima greu sentimentele pentru ca are nevoie de timp pentru a capata incredere.

In pat este o adevarata furtuna de pasiune, emotii,sentimente si trairi intense. Nu ii place monotonia asa ca va face orice ii sta in putere sa nu se ajunga la asta si tu va trebui sa fii de acord cu propunerile lui.

Citește și:

Citeste si Astrologie: 5 Zodii super-norocoase in dragoste

Pesti

Pestii sunt foarte atenti la pretentiile partenerei si ar face orice ca sa o satisfaca, sa o vada ca arde de placere. Nu este cel mai indraznet barbat, insa este romantic, pasional si sentimental si te paote atrage foarte repete in mrejele lui cu aceste calitati.

Ii place sa savureze fiecare moment al unei partiede sexuale si nu se grabeste niciodata sa treaca la urmatorul pas. Isi surprinde partenera si nu lasa plictiseala sa intervina in dormitor.

foto prima pagina: cuplu tanar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc