Setari Cookie-uri

Astrologie: 5 Zodii super-norocoase in dragoste

Daca ar fi dupa noi am vrea sa avem noroc in cariera, in dragoste, noroc la bani si in casa sanatatii. Cum nu se poate sa el avem pe toate, astazi ne concentram asupra celor care au noroc in dragoste.

Unii spun ca daca nu ti-e dat sa ai noroc nu vei avea indiferent ce ai face. Altii spun ca norocul mai este si cu ti-l faci singur.

Depinde acum despre ce noroc vorbim: noroc in cariera, noroc la bani, la sanatate sau noroc in dragoste. Ne oprim astazi asupra norocului in dragoste si asupra celor mai norocoase zodii in ceea ce priveste viata sentimentala.

foto carte cu pagini in forma de inima sursa shutterstock

Berbec

Berbecul este un semn zodiacal pozitiv guvernat de planeta Marte, planeta energiei si a erotismului. La ei se aplica teoria conform careia norocul ti-l faci cu mana ta pentru ca sunt persoane ambitioase si foarte incapatanate. Nu se lasa pana nu obtin ceea ce vor indiferent de riscuri.

Chiar daca berbecii nu obisnuiesc sa isi exteriorizeze sentimentele prea mult, acestia sunt foarte sentimentali si pasionali in intimitatea propriului camin. Totodata sunt gelosi si posesivi.

Citește și:

Cand vine vorba de persoana iubita, nativul zodiei berbec nu se da inapoi de la nimic si poate face tot ce ii sta in fire pentru a-si demonstra dragostea.

Nu asculta niciodata de cei din jur atunci cand vine vorba de viata personala sau de persoana iubita. Chiar daca pare o personalitate rece, berbecul poate da dovada si de sensibilitate si romantism.

Gemeni

Planeta care guverneaza acest semn zodiacal este Mercur, planeta comunicarii, a exprimarii. Gemenii sunt printre cei mai comunicativi nativi ai zodiacului si asta este un lucru minunat.

Degajarea si disponibilitatea de care dau dovada ii va pune intotdeauna intr-o lumina buna si ii va ajuta sa intre in contact cu cat mai multi oameni.

De aici si acest noroc in dragoste. Sunt foarte deschisi si dispusi sa faca tot ceea ce tine de ei pentru a mentine armonia si pasiunea in relatia de cuplu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc