Setari Cookie-uri

Astrologie: 5 Zodii super-norocoase in dragoste

Daca ar fi dupa noi am vrea sa avem noroc in cariera, in dragoste, noroc la bani si in casa sanatatii. Cum nu se poate sa el avem pe toate, astazi ne concentram asupra celor care au noroc in dragoste.

Au un talent incredibil de a transforma o simpla conversatie intr-o discutie extrem de interesanta ceea ce atrage persoane de calitate in jurul balantei.

Balantele sunt misterioase, atragatoare, seducatoare si ambitioase ceea ce atrage persoanele de sex opus si starneste curtiozitate.

foto doua maini care ating o inima sursa shutterstock

Varsator

Varsatorii sunt dominati de Uranus, planeta care aduce ingeniozitate si energie. Tocmai datorita acestui lucru varsatorii sunt firi creative, ingenioase si energice.

Norocul in dragoste se datoreaza optimismului si originalitatii de care dau dovada.

Varsatorii sunt foarte vorbareti si cu simtul umorului foarte bine dezvoltat, iar o vorba din popor spune ca "daca faci o persoana sa rada este pe jumatate cucerita", asa ca treaba este mai simpla decat in alte cazuri.

Citește și:

De asemenea sunt si foarte zambareti si tot timpul deschisi la nou. Le place sa cunoasca oameni noi, sa stabileasca relatii si sa se implice in cat mai multe proiecte.

Sunt foarte afectuosi si le place stabilitatea. Vor incerca sa evite schimbarile bruste in relatia de cuplu si vor incerca sa pastreze armonia si pasiunea ce uneste doi oameni de sex opus.

Foto prima pagina inima rosie sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc