Setari Cookie-uri

Astrologie: 5 Zodii super-norocoase in dragoste

Daca ar fi dupa noi am vrea sa avem noroc in cariera, in dragoste, noroc la bani si in casa sanatatii. Cum nu se poate sa el avem pe toate, astazi ne concentram asupra celor care au noroc in dragoste.

Pentru ca sunt sensibili, gemenii au tendinta de a se atasa imediat de persoanele care apar in viata lor si incearca sa evite cat pot de mult situatiile tensionate.

Pentru ca sunt maestrii in arta comunicarii, vor reusi de fiecare data sa depaseasca momentele dificile si sa iasa tacticos din situatii neplacute.

Leu

Este de inteles de ce leii au noroc in dragoste. Planeta care ii guverneaza este nimeni alta decat Soarele care ii face sa straluceasca in orice moment.

Sunt intotdeauna o aparitie si asta ii face atat de irezistibili si atragatori. Privirile sunt intotdeauna atintite asupra lor si ei stiu foarte bine cum sa profite de acest lucru.

foto inima de cristal sursa shutterstock

Leii au nevoie de stabilitate si vor cauta intotdeauna sa se apropie de oameni care le ofera incredere si siguranta. Sunt dependenti de prieteni si de partener pentru ca singuratatea ii deprima.

Citește și:

Sunt capabili de sentimente dintre cele mai putrenice pentru ca sunt familisti convinsi. Cel mai important lucru pentru un leu este familia si asa va fi intotdeauna.

Balanta

Balanta este zodia guvernata de Venus, planeta dragostei si a frumusetii asa ca nu avea cum sa lipseasca din lista celor mai norocoase zodii in dragoste.

Balanta este o fire visatoare, dar in acelasi timp pragmatica. Uraste singuratatea si are nevoie de cineva langa ea. Este capabila de cele mai frumoase sentimente si se implica trup si suflet in relatia de cuplu pentru ca aceasta sa decurga asa cum trebuie.

Este romantica, pasionala si energica. Adora clipele petrecute impreuna cu partenerul si ar renunta oricand la o iesire cu prietenii pentru o zi petrecuta alaturi de iubitul ei.

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc