Setari Cookie-uri

Horoscop African. Puterea Ancestrală a fiecărei zodii

Horoscopul African este una dintre cele mai vechi unelte de divinație ale umanității, fiind chiar mai vechi decât cel grec, având tot 12 zodii.

Acesta se bazează pe un model al matematicii antice și este cunoscută sub numele de geomanție, o formă de prezicere a viitorul care interpretează grămezile de pietre sau oase aruncate pe pământ de către șamanii africani. Potrivit legendei, strămoșii africani aruncau 3 oase în aer, modul în care cădeau și cele 12 unghiuri formate de aceste oase spuneau povestea zodiei acelui om.

Numele zodiilor sunt specifice realității triburilor africane, de aceea s-ar putea să vă pară destul de neobișnuite.

Copacul Baobab: 4 Ianuarie – 3 Februarie

Zodie de aer. Ziua norocoasă este Joi.

Cei născuți în zodia Copacului Baobab sunt mândri și drepți, cu o voință de neclintit. Vântul schimbării nu îi afectează și vor ieși cu bine din orice situație neplăcută. Sunt un simbol al puterii și rezistenței, iar spiritul lor poate supraviețui chiar și în cele mai dure condiții.

Citește și:

Sunt foarte bine ancorați în realitate și sunt conștienți de puterea unică pe care o au. Sunt grijulii și oferă adesea adăpost altora, oferind sfaturi din inimă și ajutor celor care îl cer. Pun preț foarte mare pe valorile familiei și pe legăturile sociale. Au o prezență calmă și responsabilă, care îi face pe alții să graviteze în direcția lor. Au un spirit practic și realism. Au instincte foarte puternice și pun preț pe siguranța lor și a celor dragi.

Bogăția Chihlimbarului și a Argintului: 4 Februarie – 5 Martie

Zodie de aer, ziua norocoasă este ziua de Miercuri. Este numită și simplu Chihlimbar.

Aceste persoane au o personalitate carismatică și sunt extrem de interesante. Sunt persoane foarte atractive, nu doar ca frumusețe fizică, dar și ca bogăție a sufletului, prin modul în care gândesc, vorbesc și acționează. Au o orbită magnetică care atrage atenția oamenilor întocmai ca strălucirea chihlimbarului și a argintului.

Citește și:

Au o abilitate specială de a vedea valoarea în orice lucru și adesea fac decizii care le aduc bucurie, bogăție și succes. Au un suflet optimist, sunt persoane generoase și care le poartă multă grijă celor din jur. Cred în succes și abundență și duc o viață în general bogată în toate formele ei. Sunt visători, au o preferință pentru lucrurile provocatoare și au o intuiție puternică.

Familia: 5 Martie – 4 Aprilie

Zodie de pământ, ziua norocoasă este ziua de Marți.

Cei născuți în zodia Familiei sunt născuți cu o inimă foarte mare și plină de căldură. Sunt foarte devotați celor pe care-i iubesc. Sunt coloana vertebrală a familiei și prieteniilor lor, aducând iubire necondiționată și suport. Alegerile pe care le fac în viață sunt influențate adesea de bunăstarea celor dragi.

Citește și:

Relațiile lor sunt caracterizate de conexiuni profunde, loialitate și respect reciproc. Sunt o prezență liniștitoare, care oferă un umăr și cuvinte înțelepte atunci când este nevoie. Perspectiva asupra lumii și a vieții este influențată de importanța unității și a armoniei. Cred cu tărie că puterea se află în comunitatea unită și vor întotdeauna să păstreze o atmosferă liniștită, lipsită de conflicte. Au așteptări înalte și o înțelepciune profundă.

Mici Servicii Pentru Trib: 5 Aprilie – 4 Mai

Cunoscută și ca „Iubire în Fiecare Zi”, această zodie este o zodie de pământ, iar cea mai norocoasă zi este Sâmbăta.

Este o zodie care îmbrățișează compasiunea, generozitatea și dragostea față de comunitate. Sunt adesea văzuți ca o fântână de bunătate și empatie. Inima lor bate pentru comunitate și tind să fie preocupați de moduri în care pot să o îmbunătățească.

Citește și:

În relații le pasă foarte mult și sunt foarte înțelegători, întotdeauna pregătiți să ofere o mână de ajutor. Nu judecă și nu bârfesc, iar atitudinea iubitoare se extinde mai departe de cercul apropiat. Sunt oameni care cred că o lume mai bună ia naștere din gesturi mici și repetate. Pentru ei dragostea este un angajament și o alegere zilnică. Cred cu tărie în puterea grupurilor și în importanța dinamicii dintre indivizi pentru a atinge succesul. Sunt organizați și pot lua decizii serioase și potrivite în situațiile dificile.

Piața: 5 Mai – 4 Iunie

Zodie de foc. Ziua norocoasă: Duminică

În vibrantul mozaic al astrologiei africane, Piața este plină de viață, nonconformistă, întocmai ca un bazar aglomerat. Sunt oameni plină de viață, care se adaptează ușor și care sunt deschiși întotdeauna unor noi experiențe și interacțiuni. Au un spirit aventuros. Oamenii născuți în această zodie sunt cunoscuți pentru talentul lor în comunicare și negociere, ceea ce îi face să se conecteze și să interacționeze foarte ușor cu oamenii din medii sociale diferite. Alegerile lor reflectă întotdeauna deschiderea către nou și progres. Au cariere în care toate aceste talente sunt puse în valoare, precum vânzări, organizare de evenimente sau HoReCa.

Citește și:

În relații sunt foarte înțelegători, deschiși și adaptabili la nevoile partenerului. Îți bazează perspectiva asupra lumii pe acceptare și cred în puterea diversității și a comunicării deschise. Găsesc prosperitatea ușor, dar pot cădea pradă tentanților. Sunt optimiști și pot participa des în cauze umanitare.

Străbunul: 5 Iunie – 4 Iulie

Zodie de apă. Ziua norocoasă: Luni

Cei născuți în acest semn zodiacal african au o conexiune specială cu tradițiile și trecutul. Sunt persoane înzestrate cu darul înțelepciunii. Au un simț al responsabilității foarte ridicat și respectă cunoștințele transmise din generație în generație. Sunt adesea mai înțelepți decât vârsta pe care o au, mulți numindu-i un suflet bătrân. Sunt calmi și reflectivi, dar nu au o inclinație foarte puternică spre progres.

Citește și:

Pun preț pe stabilitate și tradiție, alegând cariere academice, în special în istorie sau alte domenii care-i conectează cu trecutul. În relații sunt cei care aduc stabilitatea și echilibru. Sunt partea realistă și pragmatică a cuplului, ghidându-și partenerul. Perspectiva lor asupra vieții este influențată de valorile pe care le au: respectul pentru tradiții și înțelegerea trecutului. Apreciază lecțiile trecutului, deoarece cred că ne pot învăța să navigăm mai bine necunoscutul viitor. Sunt adesea mentori și vindecători ai puterilor opuse.

Judecătorul: 5 Iulie – 4 August

Zodie de foc. Ziua norocoasă: Marți.

Cei născuți în zodia Judecătorului au simț aparte al dreptății și corectitudinii. De asemenea, au un talent natural în rolurile de lider. Personalitatea lor este analitică, cu o minte ascuțită și cu puterea de-a face decizii obiective. Alegerile lor în viață se bazează pe adevăr și justiție. Sunt persoane de încredere atât în medii profesionale, cât și personale.

În relații sunt parteneri onești și drepți. Tratează pe toată lumea în mod egal și au aceleași așteptări și de la ceilalți. Relațiile lor se clădesc pe respect și încredere, unde se asigură că nimeni nu este tratat nedrept. Își asumă rolul unui arbitru, mereu în căutarea corectitudinii și a armoniei. Sunt persoane foarte hotărâte, cu o voință de fier și valori etice.

Nuca Kola: 5 August – 3 Septembrie

Zodie de pământ. Ziua norocoasă: Miercuri.

Sunt persoane generoase, rezistente și care sunt pline de viață. Sunt persoane foarte optimiste și rămân neschimbate în fața adversarilor și obstacolelor. Nicio provocare nu-i doboară.

În relații joacă rolul stâlpului de rezistență, aducând putere și încurajare în perioadele dificile. Sunt vivace. Cred cu tărie că orice situație, indiferent cât de dificilă este, are un aspect pozitiv. Așa văd potențialul ascuns chiar și în cele mai negre situații. Apreciază libertatea, echilibru și momentele fericite. Pun mare preț pe învățare și explorare.

Călătorul: 4 Septembrie – 3 Octombrie

Zodie de aer. Ziua norocoasă: Joi.

Sunt caracterizați de spiritul mereu activ, fără astâmpăr. Au o curiozitate nesfârșită și o dragoste infinită pentru aventură și explorarea locurilor noi. Sunt mereu gata de aventură, fie că este fizică, fie că este intelectuală. Sunt oameni independenți care pun preț pe amintiri și experiențe, nu pe posesiunile materiale. Alegerile în viața lor sunt motivate de dorința de învățare și dezvoltare.

Relațiile lor sunt adesea însoțite de flexibilitate și libertate. Formează conexiuni cu oamenii care le înțeleg și le respectă aceste nevoi. Au o viziunea asupra lumii largă și sunt foarte deschiși, fiind fascinați de alte culturi și filosofie. Au o natură duală, Adesea se găsesc în două stări diferite din punct de vedre spiritual și emoțional. Sunt mult mai complecși și sensibili, decât realizează cei din jurul lor.

Distanța: 4 octombrie – 3 noiembrie

Zodie de apă. Ziua norocoasă: Vineri.

Sunt persoane care apreciază singurătatea și introspecția. Pun preț pe gândire profundă și se pot pierde adesea în propria lume. Alegerile lor sunt întotdeauna bine cântărite și adesea arată nevoia pentru liniște și spațiu personal.

În relații sunt profunzi, autentici și caută o conexiune sufletească puternică. Preferă un grup restrâns de prieteni, care-i înțeleg nevoia de singurătate și care o respectă. Sunt contemplativi și filosofi, căutând sensul ascuns al vieții și al existenței. Văd dincolo de aparențe și pot vedea cu ușurință chiar și cele mai adânci secrete. Sunt visători, poeți, vizionari și uneori rebeli. Adoră spontaneitatea și imprevizibilitatea.

Copilul Lumii: 4 Noiembrie – 3 Decembrie

Zodie de foc. Ziua norocoasă: Sâmbătă.

Cei născuți în această zodie sunt cunoscuți pentru compasiunea, empatia și înțelegerea profundă a emoțiilor umane. Iubesc necondiționat și inima lor e deschisă către toată lumea, indiferent de locul din care provin. Nu au prejudecăți. Alegerile lor în viață sunt bazate pe dorința profundă de a ajuta, a vindeca și a aduce schimbări pozitive.

În relații, inteligența emoțională îi face parteneri grijulii și atenți. Aceeași compasiune o arată și față de prieteni sau membri ai familiei. Pentru ei lumea este o tapiserie de conexiuni umane și cred cu tărie că bunătatea și iubirea pot întrece orice obstacol.

Sunt oameni entuziasmați și se împrietenesc ușor. Aleg întotdeauna să vadă partea plină a paharului.

Recolta și Grânarul: 4 Decembrie – 3 Ianuarie

Zodie de apă. Ziua norocoasă: Marți

Sunt cunoscuți pentru spiritul practic. Sunt plini de resurse și au o etică foarte puternică când vine vorba de muncă. Înțeleg valoarea muncii asidue și a atitudinii precaute. Alegerile lor în viață reflectă un plan făcut cu atenție și angajament față de obiectivele lor.

În relații sunt oameni pe care partenerul se poate baza și sunt de încredere. Depun efort în dezvoltarea și menținerea relațiilor sănătoase. Cred cu tărie în zicala: „ce semeni, aduni”, iar acest principiu îi ghidează inconștient.

Sunt persoane care preiau inițiativa și care pot transforma ușor ideile în acțiuni. Sunt generoși, loiali, plini de înțelepciune și de dragoste pentru viață.

sursă foto: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc