Setari Cookie-uri

Horoscopul vechilor zei cosmici

Descopera horoscopul vechilor zei cosmici si ceea ce se asunde in spatele infatisarilor bizare!

Vechii zei cosmici patroneaza cate o luna a anului ceea ce inseamna ca fiecare dintre ei transmite persoanelor nascute in luna respectiva anumite caracteristici, anumite trasaturi specifice care ii diferentiaza de cei nascuti in celelalte luni ale anului.

Zeii sunt dispusi in ordine calendaristica pentru a va fi mai usor sa va orientati.

foto: creatura mistica, Shutterstock

Aphoom-Zhah

Denumit si "Flacara Inghetata" sau "Regele Polului Nord" apare in mitologie ca o umbra gri si rece ce ingheata tot ceea ce atinge. Pentru ca era captiv deasupra Polului Nord, Aphoom-Zhah a vrut sa evadeze si sa vina pe pamant. Ceilalti zei au vrut sa il inchida, iar pentru asta Regele Polului Nord a inghetat to ceea ce era in jurul lui printr-o simpla suflare.

Despre cei nascuti in prima luna a anului se spune ca au o personalitate destul de rece pe care o tin ascunsa la prima vedere. Sunt persoane transante si nu stau prea mult la discutii daca i-ai deranjat cu ceva. In prima instanta par firi sociabile si entuziaste, asa cum sunt in esenta, insa partea lor intunecata este insuflata de catre acest zeu.

Citește și:

Atlach-Nacha

Supranumit si "Zeul Paianjan" datorita infatisarii sale ce afiseaza un paianjan imens cu chip ciudat de om traieste intr-o pestera in varf de munte fiind un singuratic inconjurat numai de servitori.

De aici putem spune ca cei nascuti in luna patronata de acest zeu simt adesea nevoia de retragere, sunt lideri inascuti si le place sa dea directive. Acestea sunt caracteristici secundare, ei fiind parsoane sociabile si tolerante mai tot timpul.

Bokrug

Bokrug este zeul semi-amfibian care traieste in apele limpezi ale unui lac din orasul Sarnath. Unul dintre cei mai pasnici zei care nu a avut niciun fel de pornire violenta isi anunta satenii din cand in cand ca exista in acel lac trimitand tot felul de vietuitoare in afara apelor. Satenii au incercat sa sece lacul moment in care Bokrug a distrus intreg satul astfel incat nu a mai ramas nimic.

Citește și:

Caracteristicile pe care le transmite el celor care s-au nascut in luna martie sunt calmitatea, toleranta si setea pentru dreptate. Sunt oamnei rabdatori si calmi pana in momentul in care incerci sa le incalci teritoriul.

Cynothoglys

Este unul dintre cei mai interesanti zei cosmici pentru ca de fiecare data aparea sub o alta forma singurul lucru ce ramanea neschimbat era singura mana pe care o avea si o folosea pentru a-i apuca pe cei ce il chemau provocandu-le durere.

In pofida acestui lucru, ceea ce transmite el mai departe este puterea de adaptare a celor nascuti in perioada pe care el o stapaneste. In acelasi timp le da posibilitatea sa isi adapteze personalitatea si nevoile conform situatiilor cu care se confrunta.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc