Setari Cookie-uri

Horoscopul vechilor zei cosmici

Descopera horoscopul vechilor zei cosmici si ceea ce se asunde in spatele infatisarilor bizare!

Eihort

Supranumit si "Zeul Labirintului" pentru ca traia intr-o retea de tuneluri ascunse. Infatisarea lui era o forma nedefinita de culoare albicioasa cu multe picioare si ochi care ieseau din structura lui gelatinoasa. In momentul in care captura pe cineva, Eihort propunea un fel de intelegere, iar daca victim nu accepta era ucisa pe loc.

De aici putem spune ca cei care sunt nascuti sub aceste caracteristici sunt persoane hotarate, transante, care nu stau sa piarda vremea prea mult. Le dau o singura sansa celor din jur, iar ei ar trebui sa stie cum sa profite de aceasta. Pe scurt, sunt "oameni dintr-o bucata".

Glaaki

Cunoscut si sub numele de "Zeul Revelatiilor" apare sub forma unui melc enorm acoperit in totalitate de spini aparent metalici fiind de fapt niste cresteri organice foarte ciudate. De asemenea, el are abilitatea de a intinde tentacule atunci cand are nevoie sa se agate de ceva anume.

Citește și:

Ceea ce ne sugereaza aceste caracteristici sunt capacitatea de autoaparare si de supravietuire chiar si in cele mai grele situatii, de ridicare si autosustinere atunci cand situatiile o cer.

The Green God

Acest zeu este reprezentat de catre o statuie cefalica din Insula Pastelui, loc in care era o vegetatie luxurianta ce acoperea statuia. Cei care mergeau in acest loc si intrau in contact cu plantele sau plantele isi intindeau "tentaculele" catre ei se tranforma instantaneu intr-un iepure gigant si foarte ciudat ca infatisare.

De aici se poate spune ca cei reprezentati de acest zeu au puterea de a transforma foarte multe lucruri dupa bunul plac. Au putere de convingere si o mare influenta asupra celor din jur.

Hastur

Hastur este o creatura foarte ciudata aparand ca un barbat cu trasaturi de femeie frumoasa. Este conceput si ca o impletire intre doua entitati straine ceea ce ne poate spune multe despre personalitatea celor ce stau sub semnul sau.

Citește și:

Ca si trasaturi temperamentale si comportamentale putem spune ca acest zeu insufla idea de contopire a lucrurilor diametral opuse, de intelegere si de dezvoltare a unor abilitati extrasenzoriale.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc