Setari Cookie-uri

Horoscopul vechilor zei cosmici

Descopera horoscopul vechilor zei cosmici si ceea ce se asunde in spatele infatisarilor bizare!

Ithaqua

Itaqua este zeul care controleaza zapada, gheata, frigul si poate sa paseasca pe cer exact la fel cum paseste pe pamant. Are o infatisare de gigant odios cu ochii rosii ca focul ce completeaza imaginea de cosmar.

Ceea ce transmite Ithaqua mai departe este seriozitatea si cerebralitatea cu care cei nascuti sub semnul sau trateaza situtatiile pe care le intampina in viata de zi cu zi. De asemenea sunt persoane cu un aer de lider foarte bine dezvoltat.

Mordiggian

Este reprezentat de o imensa umbra neagra ce aduce moarte in urma ei si reuseste sa aspire viata si energia din tot ceea ce atinge. De cele mai multe ori ia forma unui dragon negru ce spulbera totul in cale.

Ceea ce putem spune despre cei pe care acest zeu ii reprezinta este faptul ca sunt persoane extraordinar de puternice si de calde. Sunt prietenii pe care oricine si-i doreste, mereu acolo cand ai nevoie de ei.

Citește și:

Nyogtha

Mai este cunoscut si sub numele de "Locuitor al Intunericului" si are infatisarea unei umbre intunecate ce aduce sfarsitul lumii atunci cand este deranjat.

Putem spune despre cei care sunt inspirati de catre acest zeu ca sunt oamnei ai noutatii, ca aduc dupa ei numai lucruri bune si ca intotdeauna stiu cum sa o ia de la capat daca viata ii pune in astfel de situatii. Sunt persoane ce se pot adapta oricarei situatii si oricarei nevoi.

Zvilpogghua

Are o infatisare extrem de bizara: apare ca o broasca bipeda cu aripi si fata acoperita de milioane de tentacule inestetice. Este fiul a doi zei cosmici asa ca are cateva caracteristici cu adevarat speciale.

Cei care traiesc sub semnul acestui zeu sunt persoane destul de complexe pentru ca in cazul lor se impletesc caracteristci deosebite dobandite din combinarea a doua etitati diferite dar asemanatoare in acelasi timp.

Citește și:

foto prima pagina: creatura mistica, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc