Setari Cookie-uri

Horoscopul African

Horoscopul african ascunde multe secrete. Afla si tu despre ce este vorba si cum iti influenteaza acest lucru personalitatea.

Zodiacul African este un pic mai special fata de altele pe care le-am prezentat pana acum. O sa vedeti ca fiecare zodie are cate un corespondent deosebit si nemaintalnit. Este posibil ca unele sa va para fara sens, dar altele sa se potriveasca manusa.

O sa descoperiti ca fiecare semn zodiacal este o parte componenta din societatea noastra si un element primordial pentru o buna functionare a acesteia.

foto: femeie africana, shutterstock

Berbec - Arborele de Baobab

Baobabul este un arbore originar din Africa unde este cunoscut sub numele de "arborele cu susul in jos" datorita formei sale speciale. Este una dintre cele mai longevive specii de arbori din Africa, unele exemplare ajungand si pana la varsta de 3000 de ani.

Pentru ca un arbore apreciat din cultura Africana iti reprezinta semnul zodiacal European se spune despre zotia ta ca este una dintre zodiile cu o bogata istorie, cu o personalitate foarte frumos dezvoltata si cu o gandire foarte inteleapta. Calculate si mereu prevazatoare, zodia ta este una dintre cele mai importante.

Citește și:

Taur - Fiul

Fiul intruchipeaza genul omului care se afla intr-o continua initiere. Tinde mereu spre punctul maxim al perfectiunii si va incerca toata viata sa ajunga acolo prin toate fortele lui. Adesea sunt persoane usor indecise in ceea ce priveste drumul lor in viata.

Asemeni corespondentului tau, personalitatea ta este a unui om rabdator ce va incerca mereu sa isi atinga propriul scop in speranta ca isi va imbunatatii drumul pana acolo si ca va avea multe de invatat. Vei incerca sa aduni cat mai multe experiente care te vor ajuta atunci cand vei avea nevoie.

Gemeni - Familia

Familia inseamna comunicare, altruism si simtul responsabilitatii. In cultura africana familia este cea mai importanta valoare si nimenui nu ii este permis sa gandeasca altfel si sa isi doreasca altceva decat spune traditia.

Geamanul este reprezentat de familie ceea ce inseamna ca personalitatea lui este una altruista si comunicativa. Adesea devine incapatanat pentru ca tine la valorile lui si orgolios pentru ca nu vrea niciodata sa piarda. Se lupta pentru ceea ce isi doreste si are grija de cei din jurul lui mai mult decat de el.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc