Setari Cookie-uri

Horoscopul African

Horoscopul african ascunde multe secrete. Afla si tu despre ce este vorba si cum iti influenteaza acest lucru personalitatea.

Balanta - Judecatorul

Judecatorul este unul dintre cei mai intelepti oameni al unui trib african. Viziunea lui realista asupra a ceea ce il inconjoara il face sa dea desea raspunsurile cele mai favorabile indiferent de situatie. Are o personalitate complexa si se poate mandri cu acest lucru.

Se bazeaza foarte mult pe simtul instinctiv pe care il are foarte bine dezvoltat si pe care il exploateaza la adevarata lui putere. Sunt persoane diplomate si foarte sociabile dar si foarte visatori adesea. Pot reprezenta cu succes zona artelor si a creatiei poetice. De cele mai multe ori se simt neintelesi asemeni artistilor, insa gasesc singuri rezolvari la situatiile in care se afla.

Scorpion - Inteleptul

Inteleptul este omul care sfatuieste membrii tribului atunci cand acestia nu stiu pe ce drum sa o apuce sau nu stiu incotro sa isi indrepte atentia pentru a-si indeplini scopurile si pentru a parcurge un drum corect in viata.

Citește și:

Personalitatea lor se aseamana cu cea a unui conducator care stie foarte bine ceea ce are de facut si trece totul prin filtrul propriei experiente. Se bucura de viata si au grija de cei dragi atunci cand au ocazia. Le place sa invete cat mai mult si sa adune cat mai multe experiente.

Sagetator - Calatorul

Calatorul, asa cum ii spune si numele este nativul care iubeste aventura si nu sta locului o clipa. Vrea sa exploreze lucruri noi si sa isi imbunatateasca metodele de actiune prin dobandirea multor experiente.
Sagetatorul, asemeni semnului zodiacal din cultura africana iubeste aventura si drumul.

Ii place sa descopere locuri noi si nu suporta ideea de rutina. Il sperie monotoania si este dispus sa faca orice pentru a se feri cat mai mult de ea. Dupa o anumita varsta, se linisteste si le impartaseste celorlalti din experienta lui.

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc