Setari Cookie-uri

Horoscopul African

Horoscopul african ascunde multe secrete. Afla si tu despre ce este vorba si cum iti influenteaza acest lucru personalitatea.

Rac - Unchiul

In cultura africana unchiul este o figura dura, autoritara si uneori tirana. In acelasi timp le este recunoscator celor din jur si are momente de generozitate in care isi rasplateste semenii care se supun ordinelor lui.

Asemeni unchiului, racul este un nativ distant ce foarte greu se atasaza de cineva si se hotaraste sa se implice intr-o relatie, insa in momentul in care o face stie ca este pentru totdeauna sau cel putin pentru o lunga perioada de timp. Apreciaza familia si valorile lui se invart toate in aceasta zona.

Foto: zodiac, Shutterstock

Leu - Piatra

Acest semn zodiacal din horoscopul african se defineste prin libertate si prin puterea aventuriera. Le plac experientele si provocarile. Nu se tem de nimic si sunt mereu dispusi sa incerce lucruri noi.

Intuitia leului ii revine corespondentului sau din zodiacul african, de asemenea si puterea si incapanarea de care da dovada adesea. Este in schimb un nativa foarte atasat de familie, de parinti, de copii si de propriul camin. Este dispus sa faca totul pentru ei si sa ii vada impliniti si fericiti.

Citește și:

Fecioara - Stramosul

Stramosul este o alta figura importanta din cultura africana. Acolo exista un respect deosebit pentru stramosi ei fiind comemorati pentru toate lucrurile de care poporul african se bucura in prezent.

Personalitatea stramosului este adesea una duala. El poate fi ori foarte altruist, ori foarte intelegator, ori foarte dur si avar. Nativul zodiei fecioara este obiectiv inca din primele clipe ale sale pe pamant si intotdeauna va fi unul dintre cei care ii vor ajuta pe ceilalti sa ia cele mai bune decizii.

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc