Setari Cookie-uri

Armele seductiei in functie de zodia lui sau cum flirteaza fiecare barbat din zodiac

Descopera-i armele de seductie in functie de zodia lui!

In functie de semnul zodiacal sub care s-au nascut, barbatii au diferite arme de seductie pe care le folosesc ori de cate ori vor sa cucereasca o reprezentanta a sexului frumos.

Le vorbesc frumos, le arunca priviri seducatoare, sunt gentlemani perfecti si se poarta exemplar. Le daruiesc flori si cadouri superbe, totul pentru a reusi sa le cucereasca inima.

Sa vedem cum putem detecta aceste arme de seductie ale barbatilor in functie de zodia lor si cat de mult se pricep la arta flirtului.

foto: cuplu seducator, shutterstock

Berbec

Barbatul berbec se indragosteste de tine la prima vedere si face tot posibilul sa te indragostesti si tu cat mai repede. Nu este cel mai subtil barbat din zodiac pentru ca impulsivitatea ii fura mintile si nu il mai lasa sa isi cantareasca gesturile foarte bine.

Are tendinta de a grabi lucrurile pentru ca se arunca cu capul inainte de fiecare data si nu este un barbat rabdator de fel. Nu se teme de concurenta si este convins ca ii poate invinge pe ceilalti pretendenti ai tai. Este foarte sincer si iti va spune de fiecare data exact ce crede indiferent de situatie.

Citește și:

Taur

Taurul este un nativ curios lucru care il face sa experimenteze cat mai mult si sa cunoasca cat mai multe femei pana cand hotaraste sa se aseze la casa lui. Este un seducator innascut asa ca te va suprinde cu cele mai deosebite si mai speciale metode.

Vei intelege ca te place si ca se simte atras de tine inca din primele clipe. Te va complimenta ori de cate ori are ocazia si iti va face cadouri dintre cele mai frumoase pentru a fi sigur ca iti cucereste inima definitiv. Este tandru si atent la nevoile tale asa ca nu il poti lasa sa iti scape.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc