Setari Cookie-uri

Armele seductiei in functie de zodia lui sau cum flirteaza fiecare barbat din zodiac

Descopera-i armele de seductie in functie de zodia lui!

Fecioara

Nu este foarte usor sa iti dai seama daca barbatul fecioara vrea sa te cucereasca sau vrea doar sa aiba un partener de discutii. El este destul de retras si va astepta deseori sa faci tu primul pas, insa in cazul in care se hotaraste si vrea sa te cucereasca vei remarca stangacia lui.

Va incerca sa se apropie de tine ascultandu-te de fiecare data, afisand gesturi tandre dar foarte discrete si purtandu-ti mereu de grija. Va face pasi mici catre inima ta, dar sunt siguri si te asiguram ca nu va da gres.

Balanta

In momentul in care un barbat balanta vrea sa te cucereasca iti vei da seama imediat de acest lucru. Pentru ca balanta este semnul parteneriatelor si al relatiilor, este guvernat de planeta Venus, planeta iubirii. Este un romantic incurabil asa ca te poti astepta la multe surprize frumoase.

Incepe jocul seductiei prin priviri dulci si pline de caldura, apoi te complimentezaa cum stie el mai frumos, pana cand ajunge sa iti recite poezii si sa iti ofere cadouri speciale. Te poti sstepta chiar la o serenada sub balcon care te va emotiona pana la lacrimi.

Citește și:

Scorpion

Scorpionul este cel mai pasional nativ asa ca va incerca sa se folooseasca de acest atuu atunci cand vrea sa cucereasca. Te va complimenta asa cum nu a mai facut-o nimeni vreodata si te va face sa te simti cu adevarat speciala.

O sa iti trimita flori la birou si cadouri fine pentru ca apreciaza bunul gust si stilul desavarsit, iar acest lucru il ajuta sa isi exprime sentimentele la adevarata lor intensitate.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc