Setari Cookie-uri

Armele seductiei in functie de zodia lui sau cum flirteaza fiecare barbat din zodiac

Descopera-i armele de seductie in functie de zodia lui!

Sagetator

Tehnica de cucerire a unui barbat nascut in zodia sagetatorului nu este una foarte elaborata. El se va arata curios de tot ceea ce tine de persoana de care este interesat si va incerca sa afle cat mai multe lucruri.

Scanteia din ochi si zambetele discrete pe care ti le afiseaza sunt poate cele mai comune arme de seductie, iar el le foloseste din plin. Va vrea sa petreaca cat mai mult timp alaturi de tine si sa va distrati impreuna. Are simtul umorului foarte bine dezvoltat asa ca merita cu siguranta sa ii acorzi o sansa.

Capricorn

In momentul in care un capricorn se arata interesat de tine ar trebui sa stii ca este pentru o lunga perioada de timp. Barbatul capricon nu are timp de aventuri si nici nu ii place sa se complice cu asa ceva. Isi va cauta o femeie care sa corespunda cerintelor lui si va ramane alaturi de ea mult timp.

Nu este cel mai romantic barbat, insa cu siguranta te va impresioan cu cinele deosebite in oras si cu alte trucuri care il fac sa se deosebeasca de ceilalti nativi ai zodiacului.

Citește și:

Varsator

Barbatul varsator este greu de citit atunci cand ne referim la dragoste si la secretele lui in ceea ce priveste seductia. Nu este o personalitate care sa aiba flirtul in sange asa ca el va comunica destul de mult pentru a te face sa intelegi ce vrea de la tine.

Iti va da de inteles prin subtilitati ca este interesat de tine si va incerca sa se apropie din ce in ce mai mult cu ajutorul discutiilor din diverse domenii si cu un simt al umorului deosebit.

Pesti

Daca un barbat pesti vrea sa cucereasca, el o va face intr-o mutitudine de modalitati astfel incat cea care va avea ocazia sa fie curtata de el va experimenta lucruri si senzatii noi.

Este un barbat emotional, romantic si intuitiv asa ca se va folosi de imaginatie pentru a te surprinde de fiecare data. Gesturile romantice si declaratiile de dragoste nu lipsesc din arsenalul lui, asa ca trebuie sa stii la ce sa te astepti. Isi va deschide sufletul in fata ta si se asteapta ca si tu sa faci la fel astfel incat conexiunea emotionala sa fie cat mai puternica.

Citește și:

foto prima pagina: cuplu tanar, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc