Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Leu?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Leu si femeia Leu in dragoste si viata.

Originea acestei constelatii provine de legenda celor 12 munci ale lui Hercule. Fiorosul animal fusese trimis in Nemea ca sa terorizeze orasul si raoea femeile ca sa ii atraga in pestera sa pe barbatii veniti sa le salveze. Se spune ca acesta, fiind progenitura Lui Typhon cu Echidna, avea puteri magice.

Se putea transforma dupa plac in femeie si se prefacea ranita. Astfel, razboinicii intrau in pestera in ajutorul sau iar leu se transforma pe loc in forma sa initiala si ii ataca pe barbati.

Blana acestuia nu putea fi strapsunsa de nicio arma iar ghearele sale puteau patrunde pana si cea mai solida platosa. Pana la sosirea eroului Hercule, niciun alt om nu putut infrange leul. Fiul lui Zeus l-a rapus cu ghioaga lui. La sfatul zeitei Atenta, acesta i-a smuls apoi una dintre gheara pe care a folosit-o ca sa jupoaie blana impenetrabila.

Citește și:

Caracteristici generale pentru zodia Leu

De regula, Leii se poarta ca sim cum ai fi stapanul unui regat. Regatul in cauza poate fi familia, locul de munca sau relatia cu partenerii. In orice caz, acesti nativi vor stapani in imparatiile lor. Le place sa se afle in centrul atentiei si sunt plini de energie viatala care functioneaza ca un magnet asupra tuturor celorlalti oameni.


foto shutterstock femeie cu leu in lesa

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc